pondělí 15. únor 2016 0:00

Nová lahodná svačinka Do ručičky

Po úspěšném uvedení ovocné řady dětských příkrmů Sunárek Do ručičky se sortiment kapsiček pro děti rozrostl o dva nové druhy svačinek s tvarohem a s chutí jogurtu. Děti si tak nyní mohou pochutnat na 4 nových variantách – tvaroh s jahodami, tvaroh s meruňkami, chuť jogurtu s banány a chuť jogurtu s ovocem, již od ukončeného 12. měsíce.

„Díky jedinečnému praktickému balení ve formě kapsičky je pro děti Sunárek Do ručičky snadno uchopitelný a rozvíjí tak jejich zručnost, koordinaci pohybů a samostatnost. Ideální je Sunárek také na cesty, neboť není třeba lžičky a děťátko se zabaví," říká Hana Strouhalová, Brand Manager značky Sunárek pro Českou a Slovenskou republiku.

 

Nový Sunárek Do ručičky s tvarohem a chutí jogurtu je se svým vyváženým složením vhodnou součástí jídelníčku menších dětí. Neobsahuje totiž lepek, přidaná barviva* a konzervační látky*. Lehce přenosné praktické balení s bezpečnostním uzávěrem umožňuje dětem vychutnat si rychlou svačinku kdykoliv a kdekoliv i mimo domov, například na cestách. Jako i u předchozích variant je navíc možné Sunárky Do ručičky skladovat při pokojové teplotě.

 

Lahodné dětské dezertíky jsou k dostání ve čtyřech nových chutích za cenu 24,90 Kč. www.sunar.cz

*dle zákona

 

Soutěžní otázka:

 

Kolik je celkem variant kapsiček Sunárek včetně nové řady s tvarohem a chutí jogurtu?

 

a) 8

b) 10

c) 12

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 10. 3. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "sunarek".