pondělí 22. únor 2016 0:00

Tip na zdravou snídani z MyRaw Café

Jaro přináší příležitosti ke změnám. Správným krokem je zařazení vydatné snídaně do jídelníčku, která dodá energii na celé dopoledne a to i když před prací uběhnete pár kilometrů nebo přeplavete několik bazénů.

„Stravování podle principů „raw“ je ve světě velkým fenoménem, také v České republice se o tento přístup zajímá stále více lidí. „Živá“ gastronomie je založena na principu, že jídlo projde tepelnou úpravou jen do 42 °C. Díky tomu jsou v pokrmech zachovány v maximální míře všechny důležité živiny,“ vysvětluje Tereza Havrlandová, organizátorka RawFestu v České republice.

 

Současně dodává: „s raw food je spojena úcta k přírodě a ke všemu živému, takže nám přišlo zcela přirozené pojmout RawFest nejen jako oslavu živého jídla, ale života vůbec. Věříme, že si tato akce najde své příznivce a do budoucna se již stane tradicí.“

 

V MyRaw Café mají lahodný snídaňový pohárek, který si můžete vzít kamkoliv s sebou. Najdete v něm například lesní směs, chai semínka, mandlové mléko, čerstvý banán, avokádo a ořechová granola. Vše samozřejmě v raw veganské kvalitě.

 

V MyRaw Café se snídat vyplatí.