pátek 13. květen 2016 0:00

Probuďte své kreativní já mistrovskou kávou!

NESCAFÉ® Dolce Gusto® otevírá Café ateliér!  Místo plné báječné kávy a dávky inspirace najdete od 1. června na www.dolce-gusto.cz, kde vám ukážeme, jak díky šálku kávy probudit nejen mysl, ale také kreativitu, a navíc se zapojit do soutěže o zajímavé ceny. 

Obklopte se designem inspirovaným kávou – vítejte v Café ateliéru!

 

Staňte se sami sobě designérem s kapslovými systémy NESCAFÉ® Dolce Gusto® a vychutnejte si chvilky s kávou zcela jinak. Po celý červen bude NESCAFÉ® Dolce Gusto® na svém webu www.dolce-gusto.cz inspirovat všechny příznivce dobré kávy ke kreativitě. Protože chvíle spojené s kávou jsou pro většinu z nás něčím výjimečné, stojí za to udělat z nich jedinečný moment všedního dne. 

 

V Café ateliéru na vás čekají inspirativní kurzy fotografie a designu. Fotografie probíhá ve spolupráci s profesionálním fotografem a dá vám návod, jak zachytit portrét s kávou, beauty shot vašeho oblíbeného šálku nebo imageovou fotku kávového zátiší. V kurzu designu si podle instrukcí profesionální designérky budete moci vytvořit kávové doplňky ve svém vlastním a neopakovatelném designu inspirovaném třeba právě oblíbenou kávou. Vaše chvíle se šálkem kávy se tak stane stylovou a jedinečnou.

 

Design v každém šálku – vše začíná u zrnka

 

Dříve, než se káva dostane do vámi vydesignovaného šálku, ze kterého si ji můžete vychutnat, jsou na její výrobu vybírána ta nejkvalitnější kávová zrna – tady začíná to skutečné umění!

 

V kapslích NESCAFÉ® Dolce Gusto® je obsažena 100% opravdová káva, která prošla pečlivým tříděním, sušením na slunci, fermentací a loupáním. Jedinečná vůně kávy vzniká při samotném pražení, jehož teplota je vždy jiná v závislosti na tom, který ze 30 unikátních nápojů si vyberete. V každém šálku ale objevíte umění opravdové péče, která byla výrobě kávy věnována. 

Design, který funguje – unikátní technologie kapslí

 

Chcete si vyfotit elegantní a minimalistický Coffee portrét s oblíbeným Ristretto Ardenza? Nebo raději dáte přednost „funky“ portrétu s pěnovým knírkem od Latte Macchiato? S NESCAFÉ® Dolce Gusto® je to hračka. Vybrat si můžete až ze 30 různých variant kávy a nápojů s kvalitním plnotučným mlékem včetně light variant. Jako jediný kapslový systém dokáže NESCAFÉ® Dolce Gusto® připravit i studené nápoje. Díky těmto možnostem se rozhodně u své kávy nikdy nudit nebudete. Inovativní kapsle jsou hermeticky uzavřeny, takže zachovávají stále stejnou kvalitu a skvělou chuť v každém šálku.

 

Design, který je vytvořen pro váš domov – kávovary s tváří

 

Chcete vyfotit kávový portrét, který zaujme každého milovníka dobré kávy? Sáhněte po některém  z espress. Všechna mají totiž sametovou pěnu na povrchu. Ta je vytvořena díky tlaku kávovaru, který dosahuje až 15 barů, a zaručí tak espresso kavárenské kvality. Kávovary vás kromě technologických parametrů okouzlí také neotřelým designem, díky kterému se stanou skutečnou ozdobou každé