pondělí 30. květen 2016 0:00

Tým Swiss Cheese připravuje nový kurz pro Chefparade

Firma Swiss Cheese, která provozuje obchod a kavárnu v Libušské ulici na Praze 4 se specializací na švýcarské delikatesy,  s potěšením oznamuje, že její tým byl vyzván k ukázce přípravy švýcarských specialit v rámci kurzu pořádaného školou vaření Chefparade, který se bude konat v úterý 7. června. 

Kurz je určen všem milovníkům jídla a Švýcarska, kteří dostanou příležitost naučit se připravit tradiční švýcarské pokrmy a ochutnat výborné sýry a vína. Rodilá švýcarka a majitelka obchodu Swiss Cheese, Barbara John,  zahájí kurz krátkým exkurzem do historie švýcarské gastronomie a předvede všem účastníkům, jak aranžovat a dekorovat sýrovou mísu, připravit chutný sýrový předkrm a jako hlavní chod představí fondue z několika druhů švýcarského sýru.

 

Nakonec kurz zakončí přípravou úžasného tradičního švýcarského jablkového koláče. 


O pozvání k přípravě a vedení kurzu Barbara John řekla: “Celý tým Swiss Cheese má velikou radost, že dostaneme příležitost představit švýcarskou gastronomii široké veřejnosti, a zejména ukázat účastníkům kurzu, jak připravit naše typická jídla. Je to pro nás zároveň veliká výzva uspořádat takový kurz pod hlavičkou školy Chefparade, jelikož to je nejoblíbenější škola vaření v České republice a mnoho skvělých šéfkuchařů z celého světa ji navštívilo, aby zde předali své dovednosti a znalosti tisícům nadšenců pro vaření.  Již nyní se na akci připravujeme a těšíme se na setkání se všemi našimi studenty!”


Kurz Chefparade se koná na  adrese Husitská 53, Praha 3, a je otevřen všem.  Vstupné je 1.590 Kč. 


Ještě než se uskuteční kurz v Chefparade, budete mít možnost tým Swiss Cheese potkat na několika dalších akcích, včetně ochutnávky mladého moravského vína v kavárně Swiss Cheese v úterý 31. května, a to samozřejmě za doprovodu těch nejlepších švýcarských sýrů.

 

Obchod Swiss Cheese nabízí širokou škálu švýcarských produktů, včetně více než 100 druhů sýru a dalších švýcarských delikates, jako je čokoláda nebo švýcarské víno. Nachází se na Praze 4 přímo u autobusové zastávky Libuš a jeho součástí je také kavárna v patře, kde si mohou hosté vychutnat kávu a švýcarské pečivo v průběhu dne, a pravidelné raclette a fondue večery a ochutnávky vína a sýrů ve večerní době. Pece na raclette a vybavení na fondue je také k dispozici k pronájmu.


Pokud máte zájem se na kurz přihlásit, případně se o něm dozvědět více, jděte na 

www.chefparade.cz.


Pro více informací o Swiss Cheese a jejich produktech a aktivitách, prosím, navštivte

www.swisscheese.cz.