neděle 19. únor 2017 0:00

Festival makronek v pekařství PAUL a Velikonoce provoněné Francií

Ochutnejte v březnu a v dubnu nové druhy tradičních francouzských makronek a vyhrajte balíčky luxusní francouzské kosmetiky nebo poukázky do pekařství PAUL!

NOVÉ MAKRONKY
Francouzské pekařství PAUL i tento rok slaví Mezinárodní den makronky, který se již více než desetiletí slaví první jarní den, tedy 20.března. Pro všechny kdo propadli kouzlu křehkých barevných makronek, je připraveno hned několik příjemných překvapení.

 

Na jaře se můžete těšit na nové druhy ovocných minimakronek, se svěží chutí čerstvého zahradního ovoce – čeká Vás višeň, jahoda a černý rybíz.


Novinkou je i velká plněná makronka, která by potěšila i královnu Marii Medicejskou. Ta prý makronky milovala natolik, že se zasadila o jejich rozšíření na francouzském královském dvoře. Určitě by jí tedy zachutnala i tato lahodná vanilková makronka, plněná vanilkovým krémem a spoustou šťavnatých malin.

 

SOUTĚŽ!

Pokud si v období od 7.března do 1.května zakoupíte jakoukoli minimakronku nebo velkou makronku, získáte nejen výjimečný chuťový zážitek, ale také možnost vyhrát balíček luxusní kosmetiky od francouzské firmy L'Occitane nebo poukázku do pekařství PAUL. Stačí vyplnit soutěžní kartičku a vhodit ji do slosovacího boxu, umístěného přímo v prodejně. Každý týden budou vylosováni tři výherci – jeden z nich získá balíček kosmetiky, druhou a třetí cenou jsou poukázky do pekařství PAUL v hodnotě 1.000 Kč a 500 Kč. Celkem je tedy ve hře 3 x 8 úžasných cen!

 

Velikonoce provoněné Francií

 

K tradičním oslavám Velikonoc již od středověku patří kynutý máslový mazanec. Ne pro každého je ale pečení koníčkem a ne každý má na složitou přípravu kynutého těsta čas. Proto i v letošním roce, od 3. do 17.dubna, čeká ve všech pobočkách francouzského pekařství PAUL na zákazníky čerstvě upečený mazanec z pravého másla, plný rozinek a ozdobený křupavými plátky mandlí.

 

Naservírujte jej koledníkům ke kávě nebo čaji a vezměte ho jako dárek na návštěvu k rodině nebo přátelům. Pokud chcete své hosty a rodinu originálně přivítat nebo ve sváteční den probudit sladkou vůní Velikonoc vyzkoušejte trik mistrů pekařů – těsně před podáváním dejte mazanec na několik minut do vyhřáté trouby. Teplem se krásně rozvinou všechny chutě i lahodná vůně.

 

www.paul-cz.com