pondělí 20. březen 2017 0:00

Růžové žvýkání Orbit Bubblemint nově v dóze a vždy po ruce

Typické růžové balení žvýkaček bez cukru Orbit Bubblemint nyní můžete pořídit v praktické dóze, žvýkačku tak budete mít vždy po ruce. Netradiční příchuť, která si našla již mnoho svých příznivců, kombinuje ovoce se svěží mátou. Zajímavá chuť s překvapivým chladivým efektem v hravém růžovém balení je nyní v běžné maloobchodní síti k dostání také v dóze se 46 ks dražé za doporučenou cenu 49,90 Kč.

Praktická dóza nejen že skrývá dostatečnou zásobu žvýkaček, je také šikovným společníkem na cestách, po ruce kdykoliv během dne v kanceláři, anebo po každém jídle či pití. Benefit v podobě svěžího dechu, krásných zdravých zubů a sebevědomého úsměvu si tak můžete dopřát i v té nejnáročnější situaci a díky oblíbené příchuti Bubblemint se ve vzpomínkách vrátit do dětských let.

 

Dózu schováte do každé kabelky nebo batohu, své místo si najde také v autě, na pracovním stole, anebo doma na polici. Růžové žvýkání – to je stylový doplněk v podobě dózy Orbit Bubblemint, která zajistí, že zásoba žvýkaček bez cukru jen tak nezmizí. Více na www.OrbitKlub.cz