pátek 31. březen 2017 0:00

Manner letní tour „Mission Manner“

Oblíbená Manner letní tour patří k létu stejně jako oříšky k oplatkám Manner Neapolitaner. Letos je mottem letní tour „Mission Manner“, kdy vše se točí okolo památek a výjimečných míst v České republice. K tomuto putování se váže spousta poznání a zajímavého soutěžení o zájezdy do Rakouska včetně Vídně.

Uznávaná rodinná firma Manner, výrobce cukrovinek, oplatek a kvalitní čokolády volí tuto formu přímé prezentace svých výrobků zákazníkům, jako osvědčenou a oblíbenou. Manner je vidět všude tam, kde se cestuje a pohybují se rodiny s dětmi a všichni ti, kterým při zdravém pohybu vyhládne na dobrou svačinu. Manner Tour probíhá po celé léto téměř ve všech evropských zemích. Za cíl má nejenom seznámit spotřebitele s novinkami a ochutnat je, ale i dobře pobavit.

 

„V průběhu léta budou na webových stránkách Manner ke zhlédnutí fotografie turisticky zajímavých a známých míst a soutěžním úkolem bude uhádnout, které místo při putováním s Manner batohem jsme zrovna navštívili. Účast bude možná buď online, nebo prostřednictvím účastnických karet, které budou k dostání u našich stojanů v obchodních řetězcích nebo na Manner road show v měsíci květnu až červnu,“ uvádí Aleš Aldo Koláček, obchodní a marketingový ředitel společnosti Josef Manner s.r.o.

 

Vyhrát mohou soutěžící 25 zájezdů a mnoho reklamních předmětů Manner. Jedná se o deset týdenních pobytů ve známém rakouském regionu nebo patnáct pobytů ve Vídni. Dovolené jsou k dispozici pro celou rodinu (maximálně 2 dospělí, 2 děti). Vylosování proběhne 29. 9. 2017.