úterý 11. duben 2017 0:00

Zdravější grilování díky RBS technologii

Pokud rádi grilujete a zároveň patříte k vyznavačům zdravých pokrmů, gril s technologií RBS je pro vás tím ideálním spojením. Veškeré grily s technologií RBS, Radiant burner system, od společnosti Campingaz disponují touto ojedinělou technologií keramických hořáků, které jsou umístěné po bocích grilovací vany a zaručují tak zdravější přípravu jídla, neboť šťávy z pokrmů neodkapávají na hořáky, a tuk se tak nepřipaluje.

Dopřejte si klidně luxus a zdravější grilování například s 2 Series RBS grilem a zapomeňte na přepálené pokrmy nebo zdlouhavé grilování. Ušetřený čas si raději užijte s přáteli či rodinou.

 

Patentovaný systém hořáků ve spojení s rozptylovačem tepla umístěnými ve spodní části grilovací vany, umožňuje to nejvýkonnější grilování při rovnoměrném dosažení teploty mezi 250° až 300°C po celé grilovací ploše. Díky vhodnému umístění hořáků je používání grilu téměř bezúdržbové s dlouhou životností. Jednou z výhod tohoto grilu je bezesporu jeho všestranné využití umožňující přímé i nepřímé grilovaní či použití rožnící jehly.

 

Tento gril má ještě několik dalších „vychytávek“, které se můžou hodit. Jednou z nich je Culinar Modular System, který zvyšuje možnosti grilu, díky kterým se stanete opravdovými specialisty na grilování. Stačí vyjmout prostřední oválnou část litinového roštu za vámi požadované příslušenství. Přejete si upéct vynikající italskou pizzu? Stačí použít pizza kámen. Pokud dáváte přednost asijské kuchyni, určitě si oblíbíte wok pánev a pokud jste milovníkem španělských delikates, můžete použít širokou pánev na paellu. V nabídce je celá řada příslušenství, a to včetně pečícího stojanu na drůbež.

 

Víte, že ideální teplota pro ten nejlepší výsledek grilování je kolem 250°C? S tímto grilem si to hravě ohlídáte.