středa 3. květen 2017 0:00

Kousek Itálie u vás doma

Na výbornou kávu jedině do kavárny? S kávou Lavazza si i v pohodlí vašeho domova připravíte dokonalou kávu, která se hravě vyrovná té z vaší oblíbené kavárny. Jedinečná káva Lavazza Qualità Oro je díky své sladké chuti ideální volbou pro posezení s kamarádkami nebo klidné rodinné odpoledne.

Lavazza Qualità Oro je výběr mimořádně sladkých zrn kávy stoprocentní Arabica z Latinské Ameriky. Již po prvním doušku ucítíte nezaměnitelnou chuť s náznaky sladkosti a ovoce, která jen dokládá kvalitu kávy, jež je výsledkem 120 let odborných zkušeností v oblasti míchání a pražení.

 

Mletá káva Lavazza Qualità Oro zaručuje jedinečnou chuť při jakémkoliv druhu přípravy, ať už jste milovníci French Pressu, rádi filtrujete nebo vám stačí “prostě kafe” z vašeho kávovaru. At už se rozhodnete pro jakýkoliv způsob přípravy, káva Lavazza Qualità Oro a její nezaměnitelná chuť a aroma promění vaše každodenní okamžiky v jedinečný prožitek.

 

Rodinný podnik Lavazza založil v roce 1956 Luigi Lavazza.

V malé pražírně v Turíně vzniklo tajemství jedinečné receptury, které bylo předáváno z generace na generaci, a to až do dnešních dnů. Lavazza tak jako první přišla s uměním kombinace různých druhů kávy z různých geografických oblastí, které je doposud charakteristickým rysem většiny produktů značky. V současné době působí ve více než 90 zemích světa a prostřednictvím dceřiných společností a distributorů vyváží přibližně 53 % své produkce.

 

Soutěž:

 

Chcete vyhrát mletou kávu Lavazza Qualitá Oro v luxusní plechovce?

 

Pak stačí jen správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí:

 

Jaký druh kávy najdete v Lavazza Qualità Oro?

 

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 25. 5. 2017 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Lavazza".

 

Vyhrává 50., 100., 150., 200. a 250. správná odpověď.