středa 21. červen 2017 0:00

Sunárek hotové jídlo - oběd nebo večeře bez starostí

Sunárek přichází s absolutní novinkou ve své kategorii. Po všech ovocných variacích v kapsičkovém balení nyní představuje v kapsičce i hotová jídla. V prodeji budou hned v pěti různých variantách: špagety s boloňskou omáčkou, lasagne s hovězím masem, rýže s kuřecím masem a zeleninou, dušená zelenina s hovězím masem, kuskus s kuřecím masem a zeleninou, na kterých si mohou pochutnat všechny děti od ukončeného šestého měsíce.

Bez lžičky i bez talířku tak nakrmíte svoje dítko plnohodnotným jídlem, aniž by se vám doma hromadila hora špinavého nádobí.

 

Sunárek hotové jídlo je skvělý pomocník na oběd nebo večeři nejen na cestách, piknicích, ale i kdykoli během dne přímo u vás doma. Jedná se o syté jídlo z vysoce kvalitní zeleniny a masa bez přidaných konzervačních látek.

 

Děti si jídlo mohou vychutnat rovnou z kapsičky bez jakýchkoliv pomocníků, jako je lžička či vidlička. Je to skvělá volba pro aktivní mámy s dětmi, které rády tráví více času venku a nechtějí pokaždé spěchat domů vařit oběd. I malé děti kapsičku snadno udrží a mohou papat samy. Sunárek hotové jídlo v kapsičce je určeno k okamžité konzumaci, nebo jej můžete ohřát ve vodní lázni. Každá maminka pak určitě ocení, že ji Sunárek dokáže ušetřit i mnohdy nepopulární domácí práci, jako je mytí nádobí.

 

Sunárek hotové jídlo se objeví na pultech vybraných obchodů v průběhu května za doporučenou cenu 39,90 Kč.