čtvrtek 14. září 2017 0:00

Lahodná novinka pro všechny fanoušky latte – pouze ve Starbucks!

Espresso a hodně mléka – pro milovníky latte dokonalý poměr složek. Znalci k receptu přidají ještě svůj oblíbený sirup nebo polevu. Právě pro ně Starbucks připravil do své podzimní nabídky novou chuťovou variantu: od 5. září budou moci vyzkoušet Caramelised Pecan Latte ve všech kavárnách v České republice!

Nová podzimní kombinace chutí

Podzimní nuda a splín? V žádném případě ne ve Starbucks! Máte rádi karamel? Zkombinovali jsme ho se zajímavou, jemnou chutí pekanových ořechů a výsledek zaručeně promění oblačné a deštivé dny ve chvíle lahodného potěšení.

 

Slovo „pekan“ pochází z anglického slova odvozeného z jazyka severoamerických indiánů a znamená „ořech, který je příliš tvrdý na to, aby šel rozlousknout holou rukou“. A nové Caramelised Pecan Latte je zase příliš dobré na to, abyste mu dokázali odolat!

Milujete latte? Potom si pekanové latte nemůžete nechat ujít!

 

Podzimní nabídka Starbucks bude pro milovníky latte nepochybně velmi atraktivní: nová, ořechová chuť, která v ní právě přibyla, vám zaručeně zpříjemní podzimní období roku.

 

„Caramelised Pecan Latte je kombinace espressa, napěněného mléka a originálního sirupu s příchutí pekanových ořechů. Na závěr je nápoj doplněn šlehačkou a polevou z páleného karamelu,“ říká Starbucks Coffee Master Jaroslav Rajoš.

Caramelised Pecan Latte bude k dispozici ve všech kavárnách Starbucks v České republice od 5. září. Tato lahodná novinka je ideální příležitostí pro strávení příjemných chvil během podzimních odpolední.