čtvrtek 16. listopad 2017 0:00

Starbucks představuje vánoční limitky nápojů a zrnkové kávy.

Během intenzivních vánočních příprav je krátká přestávka na lahodné Toffee Nut Latte drobnou radostí, kterou si plně zasloužíte. Jemná chuť sladkých karamelek v kombinaci s praženými oříšky, espressem, horkým mlékem a šlehačkou s posypem z pravých oříšků navrchu je ten nejlepší způsob, jak je naladit na Vánoce a jejich sladkou chuť.

Gingerbread Latte                                                                                                        

Pokud se už nemůžete dočkat Vánoc, Gingerbread Latte vás do nejkouzelnějšího času v roce vmžiku přenese. Kombinace aromatického perníkového sirupu s espressem a horkým mlékem, navíc se zázvorovou šlehačkou a sušenkovým posypem, s sebou přináší výjimečnou vánoční náladu.

 
 

Fudge Hot Chocolate

Pro skutečné příznivce horké čokolády je Hot Fudge Chocolate ideální volbou. Kombinace krémově husté čokolády s karamelovou příchutí a karamelovou šlehačkou se zlatými spirálkami maximálně naplní jejich očekávání a přenese je ve vzpomínkách do sladkého období dětství.

 
Soutěž:
 
Chcete vyhrát 5x voucher na nápoj dle vašeho výběru? Pak stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí:
 
Kolik je v Praze kaváren Starbucks?
 
Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 30. 11. 2017 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.
 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Starbucks".