středa 20. prosinec 2017 0:00

Vánoce 2017 ve Starbucks: dárky, které znamenají mnohem víc

Zajistěte si, aby letošní Vánoce byly opravdu dokonalé. Překvapte své blízké praktickým a zároveň vkusným dárkem. Pokud milujete kávu a chcete tuto drobnou každodenní radost sdílet se svými nejbližšími, věnujte jim elegantní tumbler. Budou si tak moci dopřát svou oblíbenou kávu téměř kdekoli – třeba na cestě do školy nebo do práce. Používáním tumbleru navíc pomohou šetřit životní prostředí.

Chcete, aby váš vánoční dárek nejen hezky vypadal, ale aby byl také praktický a šetrný k přírodě? Máte-li mezi svými přáteli milovníka kávy, věnujte mu tumbler, díky kterému si vychutná chuť a vůni své oblíbené kávy, aniž by ji měl v kelímku na jedno použití. Vyberte si design, který se vám nejvíc líbí, například z naší aktuální vánoční kolekce, a pomůžete tím zároveň šetřit životní prostředí.

 

„V roce 1986 zavedla značka Starbucks v amerických kavárnách systém bonusů, kdy zákazníkům, kteří si přinesli vlastní hrneček nebo tumbler, začala poskytovat slevu na kávu. V České republice Starbucks zavedl stejný systém už od otevření své úplně první zdejší kavárny v lednu 2008.

 

Každý návštěvník, který přijde s vlastním hrnečkem či tumblerem, od nás dostane slevu 10 Kč na nápoj,“ říká Brand Manager Starbucks pro Českou republiku a Slovensko Barbora Horníková.

 

Vánoční kolekce hrnečků a tumblerů Starbucks nabízí kousky, které zaručeně udělají radost každému, kdo si svůj den nedovede bez kávy představit a kdo při svém intenzivním životním stylu ocení hezké a praktické věci.

 

Odvázaný teenager

V nabídce Starbucks najdete řadu originálních tumblerů. Pro teenagera můžete vybrat některý z módních barevných designů, který bude skvěle ladit s jeho osobností. Věnovat takový dárek je navíc způsob, jak povzbudit mladé lidi k tomu, aby dbali na životní prostředí.

 

Vytížený podnikatel

Minimalistický, elegantní tumbler v černé nebo stříbrné barvě je ideálním dárkem například pro vytížené podnikatele. Díky možnosti opětovného použití je bude tumbler provázet během náročných dní plných pracovních jednání.

 

Praktický, opakovaně použitelný tumbler a zrnková káva Christmas Blend pro mladou maminku

Pro mladé matky je ideálním řešením opakovaně použitelný tumbler. Díky lehkosti ho ocení například během dlouhých procházek s dětmi. Spolu s balíčkem vánoční zrnkové směsi Christmas Blend je dárkem, který zahřeje a umožní vychutnat si lahodně jemnou, kořeněnou chuť naší celosvětově oblíbené vánoční kávy, která už dnes patří mezi vánoční tradice fanoušků Starbucks po celém světě.

 

Soutěž:

 

Kolik je v ČR kaváren Starbucks?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 10. 12. 2017 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 10. 1. 2018 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "NATURHOUSE".

".