pátek 2. únor 2018 0:00

Dcera Petry Černocké je mladší kopií své slavné maminky

Do českých kin vtrhl poslední díl epické trilogie Labyrint. Nový snímek s názvem Labyrint: Vražedná léčba měl svoji slavnostní premiéru v pražském kině IMAX, kde se to jako obvykle hemžilo i známými tvářemi českého showbyznysu. Vlnu pozornosti na sebe strhla Petra Černocká, která si na premiéru vyrazila se svoji dcerou Bárou Vaculíkovou. Novinku stříbrného plátna si nenechal ujít také zpěvák Sámer Issa, Dáda Patrasová nebo moderátoři Petr Říbal a Monika Leová. 

Tuto napínavou podívanou si nenechala ujít oblíbená herečka a zpěvačka Petra Černocká, která přišla v doprovodu své dcery, zpěvačky, Báry Vaculíkové, která vystupuje pod pseudonymem Diva Baara. Petra svoji dceru v její kariéře nadšeně podporuje a už teď se prý těší na Bářino velké vystoupení, které se uskuteční 19. února ve Foru Karlín, kde bude vystupovat jako předskokan pop swingové zpěvačky Caro Emerald.

 

V kině se objevil také zpěvák Sámer Issa, který předvedl svoji novou image. Ve stejném sále se pak mihla také Dáda Patrasová, kterou doprovodila její produkční. Krásná modelka Veronika Procházková je po rozvodu s manželem, hokejistou Milanem Procházkou, stále sama, a tak na premiéru do kina IMAX zašla se svým bratrem. 

 

V epickém finále trilogie Labyrint vede Thomas (Dylan O’Brien) svou skupinu unikajících Placerů na jejich poslední a nejnebezpečnější misi. Nenechte si ujít tuto napínavou podívanou a rezervujte si svoje místa ještě dnes. Nový film si můžete užít ve formátu 2D, 3D, kině 4DX, kině IMAX a Dolby Atmos.