Tatarák pak nebude z masa, jak by asi každý z nás čekal, nýbrž z řepy a místo svíčkové omáčky dostanete na stůl na pohled zcela stejně vypadající šodó. Tento netradiční žert si připravil na nic netušící hosty jedné pražské restaurace známý výrobce čokolády jako promo svého nového produktu. Společnost překvapila hosty jídlem, které vypadalo jako všem známé pokrmy, ale díky svému složení chutnalo zcela jinak. To vše za pomoci molekulární kuchyně, díky které se povedlo sestavit speciální menu. Na překvapené tváře hostů se podívejte sami ve videu.
Hostům byly poté nabídnuty opravdové pokrmy, které si původně objednali. Drtivá většina hostů toho ale nevyužila a překvapivě chutnající jídla slavila takový úspěch, že je prakticky všichni dojedli a na “klasiku” se vůbec nedostalo.
Video naleznete zde: https://www.youtube.com/watch?v=xxE_ZXjbioo