úterý 26. červen 2018 0:00

Eben s Medkovou slavnostně otevřeli L'Osterii

Restaurace L'Osteria, jejíž oblíbený koncept úspěšně funguje již v pěti evropských zemích, slavnostně otevřel svou první restauraci v Čechách. Jejím zázemím jsou prostory architektonického skvostu budovy Drn na Národní třídě v Praze. Rodinná atmosféra, čilý ruch, skvělé jídlo a pití a promyšlený interiér v duchu "srdečného Itala od vedle" - to jsou prvky, které dělají L'Osterii jedinečnou a které přilákaly řadu českých celebrit, které si nenechají dobré italské jídlo ujít.

Největším překvapení byla Martina Gavrieli a s partnerem Marcusem Tranem. Martina je v sedmém měsíci těhotenství, a to po osmi letech snažení se o své třetí dítě. Pro Marcuse to bude dítě první. Co to bude sympatický pár zatím neví, miminko se zatím neukázalo ve správném úhlu. Martina jí v těhotenství především ovoce a zeleninu a v L'Osterii si pochutnávala nejvíce na melounu s prosciuttem.

 

Na slavnostní openingu L'Osterie se také objevila Zuzana Belohorcová s partnerem Vlastou Hájkem. Ti se zrovna vrátili z Miami, kde žijí a do Čech vždy přijíždějí na léto. Po téměř roce za louží si správný pražský večírek vždy užijí.

Překvapením byla i Petra Paroubková, která se ve společnosti téměř dva roky neukázala. Petra žije svůj život s dcerou, pracuje a jak zmínila je i otevřená potkat nového partnera, i když rozvedená stále ještě není.

 

Slavnostního otevření se ujal Marek Eben s Klárou Medkovou. Této nesourodé dvojici to moc slušelo. Oba jsou přátelé majitelů restaurace stejně jako moderátor akce Roman Vojtek.

 

V restaurace L'Osteria je typická svou pizzou pouze obřích rozměrů, které přesahují přes okraje talíře a je obvyklé, že si pár objedná jednu společnou s různě obloženými polovinami. Ochutnat ji dorazila také herečka Markéta Hrubešová s rodinou, Eva Čížkovská, Madla Drahokoupilová nebo Inna Puhajková a Kateřina Průšová.