středa 1. srpen 2018 0:00

Novinka: Rio Mare potěší Paellou milovníky středomořských specialit

Ochutnejte poklad španělské kuchyně v novince od Rio Mare. Typická středomořská specialita je v kombinaci s tuňákem vynikající pochoutkou. Hotový pokrm si vychutnáte snadno, rychle a kdekoliv budete chtít. Nové Insalatissime Rio Mare Paella zakoupíte v balení 160 g za doporučenou cenu 109,90 Kč.

 

Rio Mare Insalatissime Paella je připravený podle prvotřídní receptury. Inspirativní složení a autentická chuť je skvělou volbou pro zdravý životní styl. V novince se spojuje jedinečná chuť tuňáka Rio Mare doplněná o rýži, zeleninu a charakteristické koření. Varianta Paella je dokonalým pokrmem pro ty, kteří upřednostňují lehké a svěží pokrmy.

 

Středomořská pochoutka je připravená k jídlu kdykoli a kdekoli. Inovativní balení je velmi praktické, snadno otevíratelné a zachovává svěžest, chuť a výživové vlastnosti salátu bez přidaných konzervačních látek. Lehký studený oběd i rychlou odpolední svačinu vykouzlíte na cestách, v práci i doma. Nejlépe však chutná na rozpečené bagetce s extra panenským olivovým olejem.

 

Zajímavosti o Paelle:

* Název je podle pánve „Paellera“, ve které se tento pokrm na otevřeném ohni vaří.

* Patří mezi typická španělská jídla už od přelomu 15. a 16. století.

* Má původ v oblasti rýžových polí v oblasti Valencie.

* Je na seznamu nehmotného kulturního dědictví UNESCO

* Dnes se připravuje v mnoha variantác