čtvrtek 1. listopad 2018 0:00

Vánoční dárek v podobě kulinářského zážitku v Ola Kala

Zážitek se stává fenoménem, a také stále častějším vánočním dárkem v podobě rozličných dárkových voucherů. Kulinářský ateliér Ola Kala v tom svém zážitku spojuje hned několik činností, které na sebe krásně navazují. Obdarovaný stráví čas v příjemné atmosféře při společném vaření či pečení, bezvadně se pobaví a následně si vše při sklence dobrého vína sní. Na kulinářské kurzy chodí jak kuchařští nadšenci, tak ti kteří sice moc nevaří, ale dobré jídlo a pití umí ocenit.

Během několikahodinového kurzu, který je precizně naplánovaný a vedený, se pracuje v příjemné tvůrčí atmosféře, která je bezstarostná a většinou i veselá. Také proto je kulinářský ateliér Ola Kala místem, kde si kurzy často pronajímají firmy pro neformální setkání s obchodními partnery nebo pro stmelení týmu, nevěsty se tu loučí se svobodou, přátelé a rodiny si objednávají kurz k oslavě narozenin.

 

Hlavní nabídka ateliéru ovšem směřuje ke kurzům vaření, pečení a objevování vína pro veřejnost, kterých je více než 40, a na které do Ola Kala chodí již 11 let lidé z celé republiky. Tradice, komorní domácká atmosféra a důraz na detail ve spojení s působivým interiérem ve stylu francouzského venkova jsou hlavními důvody mnohaletého zájmu o kurzy v kulinářském ateliéru Ola Kala.

 

Pokud svým blízkým chcete dopřát prvotřídní suroviny, odborné vedení, emoce, výborné francouzské víno a tří až pětichodové menu servírované na luxusním anglickém porcelánu se stříbrnými příbory, věnujte jim dárek v podobě kurzu v první zážitkové škole vaření na trhu Ola Kala. Darujte jim novou zkušenost, darujte opravdový zážitek.