Ingredience na 8 kuliček:
2 ks sušených datlí
- 150 g loupaných arašídů
- 60 g arašídového másla
- 50 g neloupaných mandlí
- 1 polévková lžíce NATU maca BIO prášku
- 100 g kvalitní hořké čokolády 85%
čajová lžička kokosového oleje
Nejdříve si rozmixujeme mandle a arašídy na jemnou mouku. Poté do mixéru přidáme sušené datle, arašídové máslo a prášek z maca a mixujeme, dokud nevznikne lepkavá směs. Vždy nabereme přibližně polévkovou lžíci směsi, ze které vytvoříme kuličky. Kuličky dáme na 30 min ztuhnout do mrazáku a mezitím si v hrnci rozpustíme hořkou čokoládu společně s kokosovým olejem. Kuličky vyndáme, obalíme je v čokoládě a vrátíme je zpět do mrazáku na 15 minut. Dobrou chuť!