středa 19. srpen 2020 0:00

Oblíbené Starbucks Frappuccino je zpět s limitovanou novinkou

S letními vedry přichází i novinka mezi oblíbenými Frappuccino nápoji. Nové Chocolate Marshmallow s'mores Frappuccino v sobě spojuje mléčnou čokoládu, krémovou kávu s mlékem a marshmallow šlehačku s křupavou krekrovou drobenkou. Kombinace, které během tohoto léta neodoláte!
 
Oblíbené Starbucks Frappuccino nápoje jsou neodmyslitelnou součástí letních dobrodružství. Nové Chocolate Marshmallow s'mores Frappuccino přináší zcela novou kombinaci chutí, což ho předurčuje stát se hitem tohoto léta.
 
Kromě výjimečné novinky se fanoušci tohoto letního nápoje mohou těšit i z oblíbených klasických příchutí kávového Coffee Frappuccino – oblíbeného Caramel Frappuccino, spojení jahody a smetany v Strawberries & Cream Frappuccino, klasického Chocolate Cream Frappuccino, lahodného Vanilla Cream Frappuccino a ikonického spojení sušenek a šlehačky v Cookies & Cream Frappuccino. Tyto nápoje představují dokonalý požitek pro slunné letní odpoledne.
 
Vyberte si své oblíbené Frappuccino v kterékoliv kavárně Starbucks  a nezapomeňte si prohlédnout i nový letní barevný merchandise, se kterým budou vaše letní zážitky ještě pestřejší.
 
Soutěž: Chcete vyhrát vouchery do kaváren Starbucks?
Pak odpovězte na naši soutěžní otázku
Co je v nápoji Cookies & CreamFrappuccino?

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 28. 08. 2020 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla. 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Cafe".