Apetit

středa, 01 srpen 2018
Ochutnejte poklad španělské kuchyně v novince od Rio Mare. Typická středomořská specialita je v kombinaci s tuňákem vynikající pochoutkou. Hotový pokrm si vychutnáte snadno, rychle a kdekoliv budete chtít. Nové Insalatissime Rio Mare Paella zakoupíte v balení 160 g za doporučenou cenu 109,90 Kč.
pondělí, 06 srpen 2018
Léto je již v plném proudu, děti i rodiče si užívají prázdnin a dovolených. V teplých horkých dnech je třeba dočerpat energii lehkým jídlem, proto Mlékárna Valašské Meziříčí připravila dva recepty, které zasytí, ale zároveň jsou velmi lehké. 
pondělí, 23 červenec 2018
Pokud si bez kávy neumíte představit den a nebojíte se experimentovat, máme pro vás tip, jak si doma připravit lahodnou kávu jako od baristy. Budete překvapení, že i bez drahého kávovaru si dokážete doma připravit jedinečné kávové nápoje. Spolu s naším coffee masterem Starbucks Šárkou, jsme pro váš přichystali návod na přípravu kávy ve french pressu.
pondělí, 23 červenec 2018
Chcete skvělou pizzu? A chcete ji rychle? Pak se neváhejte zastavit v nově otevřené restauraci Pizza Hut Express ve Vodičkově ulici, kde na ni nebudete čekat déle než 5 minut a její přípravu můžete sledovat na vlastní oči.
středa, 18 červenec 2018
Léto je již v plném proudu, děti i rodiče si užívají prázdnin a dovolených. V teplých horkých dnech je třeba dočerpat energii lehkým jídlem, proto Mlékárna Valašské Meziříčí připravila dva recepty, které zasytí, ale zároveň jsou velmi lehké. Do těchto receptů byly použity výrobky Mlékárny Valašské Meziříčí, ať už Kefírové mléko nízkotučné či Kysaná smetana z Valašska. Výrobky jsou k dostání v celé obchodní síti. Recepty jsou velmi jednoduché, proto je mohou maminky či babičky vařit nebo péct s dětmi, a tak je v létě lehce zabavit.
úterý, 17 červenec 2018
Co s další úrodou rybízu, když už jste zásobili sklep spoustou džemu a všechny sousedy rybízovou bublaninou? Na řadě je osvěžující letní dezert v podobě chlazeného rybízového želé. Kromě rybízu budete potřebovat už jen vanilkový puding a trochu cukru a vody. A co je hlavní, je to typ receptu, který všichni zbožňují - za 15 minut je hotový.
neděle, 08 červenec 2018
Dlouhá zima je za námi a všichni už netrpělivě očekáváme teplé dny plné slunce, které jdou ruku v ruce s chladivým mlsáním v podobě zmrzlin. Pokud se těšíte i vy, pak máme pro Vás dobrou zprávu. Letošní rok 2018 je totiž rokem, kdy se po 69 letech na český trh vrací legendární značka Polárka, která přináší čtyři zbrusu nové výrobkové řady zmrzlin. Polárku si jistě mnoho z nás pamatuje, protože svého času byla ikonou mezi zmrzlinami. Málokdo už ale ví, jaký příběh stojí za vznikem této značky.
úterý, 03 červenec 2018
Světové studie prokázaly léčivé účinky látek obsažených v kávových zrnech. I přesto se však najdou někteří odborníci, kteří důkazy vyvrací. A tak vzniká prostor, pro neustálou diskusi, spekulaci a výměnu názorů. Pojďme společně proniknout do voňavého světa kávy, představit si správný způsob přípravy a ukázat si možnosti, jak zužitkovat zdravý obsah, který tato plodina ukrývá.
úterý, 26 červen 2018
Restaurace L'Osteria, jejíž oblíbený koncept úspěšně funguje již v pěti evropských zemích, slavnostně otevřel svou první restauraci v Čechách. Jejím zázemím jsou prostory architektonického skvostu budovy Drn na Národní třídě v Praze. Rodinná atmosféra, čilý ruch, skvělé jídlo a pití a promyšlený interiér v duchu "srdečného Itala od vedle" - to jsou prvky, které dělají L'Osterii jedinečnou a které přilákaly řadu českých celebrit, které si nenechají dobré italské jídlo ujít.
středa, 20 červen 2018
Cesta Cédrica Picota k titulu světově uznávaného someliéra byla dlouhá. Jeho profesní dráha ho přivedla až do kulinářského ateliéru Ola Kala v Praze, kde bude pořádat kurzy o víně. Základem jeho vytříbených chutí mu v dětství byla pestrá domácí strava z domácích surovin.