Apetit
středa, 22 duben 2015
Velké množství tuzemských vinařství se v posledních letech rozhodlo přejít na šetrnou a ekologicky orientovanou produkci hroznů a vyrábět vína v bio kvalitě. Jedná se o velmi významný posun, umožňující vyrábět mimořádná vína, která navíc neobsahují rezidua pesticidů a současně se při pěstování hroznů nezatěžuje příroda.
středa, 22 duben 2015
Také se těšíte na to nejlepší osvěžení? Ano, Prima zmrzlina, to je to pravé. Nechte si na jazyku rozplynout ledové pokušení z těch nejkvalitnějších surovin. Zakousnout se do mrazivého tvarohu, smetany či jogurtu není žádný hřích. Výběr kvalitních surovin pro výrobu zmrzlin je pro Prima zmrzliny jedním z nejdůležitějších bodů.
pátek, 17 duben 2015
Studentská pečeť je díky své jedinečné receptuře již stálicí na domácím trhu. Ve svém životě zaznamenala hned několik milníků, které stojí za zmínku. Ať už se jedná o změnu bydliště, nabídku limitovaných edic, nebo o zbrusu nový design obalů. Seznamte se se stručným životopisem oblíbené sladké pochoutky, která mnohé své fanoušky doprovází od dětských let.
středa, 01 duben 2015
Společnost AmRest Coffee s.r.o., provozovatel kaváren Starbucks na českém trhu, představuje novinky pro nadcházející období. V průběhu jara budou moci všichni milovníci zrnkové kávy objevovat jedinečnou chuť kávy Perú Cusco, která je zařazena do nabídky českých kaváren vůbec poprvé.
středa, 25 březen 2015
Kuchařské studio Ola Kala Michala Nikodéma patří mezi nejlepší kuchařské školy v metropoli. Jeho velkou výhodou je nejen perfektní vedení profesionálních lektorů, ale především široká pestrost nabídky, díky níž si každý klient může vybrat kuchařské téma či oblast, do které chce hlouběji proniknout.