Apetit
pátek, 07 listopad 2014
Slunečnicový olej se najde ve většině českých domácností. Místo do studené kuchyně či k dušení a restování ho však 70 % spotřebitelů používá ke smažení či fritování, což je způsob přípravy, ke kterému se běžný slunečnicový olej nehodí. Mohou za to i výrobci, kteří takové použití na obale doporučují.
čtvrtek, 23 říjen 2014
Máte rádi podzimní atmosféru, kdy sluníčko ještě prokukuje mezi mraky, příroda hýří barvami, vzduchem poletuje listí a vy se těšíte na tradiční pouštění draků a sbíraní kaštanů?Zažijte podzim jinak a na procházku mezi spadaným listím nebo na projížďku na kole vyrazte už s kaštany v kapse! Sáhněte po těch tradičních čokoládových.
čtvrtek, 23 říjen 2014
Kuchařské studio Ola Kala Michala Nikodéma patří mezi nejlepší kuchařské školy v metropoli. Vedle nových kurzů, připravených na letošní podzim, bude spouštět také nový e-shop s nabídkou různých slev při včasném nákupu voucherů, které poslouží třeba jako zajímavý a netradiční vánoční dárek.
pátek, 10 říjen 2014
Výsledky posledního průzkumu realizovaného společností STEM/MARK v srpnu 2014 ukazují, že označení kvality potravin vnímá víc nejen odborná veřejnost, ale i běžní spotřebitelé a klesá nevědomost při rozeznávání původu značek. „U evropských značek kvality potravin nejvíce vzrostla znalost Chráněného zeměpisného označení a to z 8 % na 11 %.