pondělí 23. duben 2018 0:00

Služba, která nabízí pohodlné parkování v Praze, má velkou budoucnost

Možná to budete znát sami, projíždíte přeplněným centrem Prahy a marně hledáte místo k zaparkování. Do toho vám jde hlava kolem z barevně označených zón. Co na to teprve musí říkat řidiči, kteří po několikahodinové vyčerpávající cestě chtějí co nejrychleji, v klidu a bezpečí, poblíž svého hotelu a za normální cenu zaparkovat? Dnes už to mají jednodušší díky rezervačnímu portálu MR.PARKIT.
Celý systém funguje tak, že si přes internet zarezervujete jednu z více než 25 ověřených garáží se stovkami parkovacích míst v Praze. Když přijedete na místo, garáž si jednoduše otevřete zavoláním ze svého mobilního telefonu, nebo vám v některých garážích bude asistovat při parkování recepce.
 
Nejste tak nijak závislí na otevírací době garáží, při zdržení nikomu nemusíte nahlašovat změnu času příjezdu a po celou dobu rezervace máte své garážové stání plně k dispozici. Že byl nápad trefou do černého, potvrzují po pouhých dvou letech tisíce spokojených klientů a fakt, že počet nabízených garáží neustále roste.
 
Na jaře loňského roku představil MR.PARKIT nový nástroj Park-it-direct, který je určený především majitelům administrativních budov a facility manažerům. Pomocí něj lze snadno spravovat parking a parkovací místa využívat efektivněji. Majitelům budov tak přináší větší přehled a zisk, nájemcům zase umožňuje flexibilně sdílet místa, nabízet parkování hostům a šetřit výdaje. Garáž tak díky optimálnímu provozu může využívat o 20-40% parkujících více.