pondělí 4. leden 2016 0:00

V Rokytnici se od soboty 2. ledna lyžuje!

Sněžná novoroční nadílka přinesla tolik očekávaný start zimní sezony pro lyžaře. Rokytnice po dvoudenním nonstop zasněžování otevře v sobotu v 9 hodin ráno částečně sjezdovky zvané Modrá a Kaprun. Během dne se zprovozní i dětské sjezdovky na Kaprunu.

Michal Kopecký, ředitel skiareálu Rokytnice nad Jizerou, pátého největšího střediska v ČR zve všechny lyžaře na bílé svahy:

 

„Sníh v Rokytnici máme a stále ho přibývá. Současná pokrývka složená z technického a přírodního sněhu dosahuje 20 cm. Jak jsme slibovali, tak jsme udělali. Novou zasněžovací techniku jsme soustředili na sjezdovku Modrou a Kaprun a obě budou o víkendu zprovozněné. Pro lyžaře bude od 9 do 16 hodin denně k dispozici lanová dráha Horní Domky. Parkoviště, občerstvení, lyžařské půjčovny a školičky jsou také otevřeny. Všichni se těšíme na nápor prvních lyžařů a snowboardistů."

 

Natěšení lyžaři mají poprvé možnost zakoupit skipasy online přes webové stránky www.skiroky.cz a to ještě se slevou

!

Více informací je k dispozici na hotline 733 733 053 nebo na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..