středa 30. prosinec 2015 0:00

Tip na ubytování v Berlíně: andel's Hotel Berlin

Designový moderní hotel andel's Hotel Berlin se nachází jen pár minut chůze od náměstí Alexanderplatz a kousek od berlínské televizní věže. Nabízí světlé a stylově zařízené pokoje s moderní koupelnou, a brzy se v tomto komfortním prostředí budete cítit jako doma.

Pokud si plánujete udělat výlet do Berlína, andel's Hotel Berlin pro vás bude skvělým výchozím místem. Nachází se skoro v centru města a tento sofistikovaný hotel najdete jen kousek od památek jako je Berliner Kriminaltheater, East Side Gallery nebo Friedrichswerder Church (Friedrichswerdersche Kirche).

 

Hotel byl otevřený v roce 2008 a nabízí moderní ubytování v 11 patrové budově navržené v architektuře v mezinárodním stylu.

 

Po dlouhých procházkách po městě, můžete dobít baterky ve špičkovém wellness centru, kde lze mimo jiné využít i různá kosmetické ošetření, masáže, páru nebo výřivku. Prostě si zde můžete dopřát naprostý luxus odpočinku v rušném velkoměstě. Ve chvíli, kdy vstoupíte do zlatem prozářených lázní o rozloze 550 m2, okamžitě dostanete chuť na přepychovou peelingovou masáž s medem a cukrem, energizující masáž či zkrášlující proceduru s 23 karátovými zlatými lístky. Najdete tu dokonalou wellness oázu.

 

V hotelu si užijete i gastronomické lahůdky. Každý den se servíruje pestrá snídaně formou bufetu, kde můžete ochutnat i místní speciality.

Večeře se podávají v prostorné restauraci, kde najdete mezinárodní kuchyni.

 

Součástí hotelu jsou i podzemní garáže, salón krásy, kadeřnictví, nebo také luxusní konferenční prostory. V areálu hotelu je i koktejlový bar, kasino a taneční sál. V hotelovém fitness centrum je prvotřídně vybavená posilovna a můžete si zde půjčit i kola.

 

Adresa: andel's Hotel Berlin, Landsberger Allee 106, 10369 Berlin, Germany

 

Vzdálenosti:

 

Centrum East/Alexanderplatz: 3.3 km
Central Station: 6.8 km
S-Bahn station Landsberger Allee: 0.1 km
Berlin Tegel Airport: 13.5 km
Berlin Schönefeld Airport: 21.3 km

 

Na video o hotelu se můžete podívat zde:

https://www.youtube.com/watch?v=wuTo2tNLta4

 

Více informací naleznete na www.vi-hotels.com/andels-berlin.