středa 3. únor 2016 0:00

Horské chalety v Tatrách nabízejí francouzský styl, luxus i skvělou polohu přímo u sjezdovky

Chystáte se na dovolenou do Tater a hledáte výjimečné ubytování, co má opravdu šmrnc? Vyzkoušejte luxusní horské chalety v Jasné v Nízkých Tatrách. Originální chaty nabízejí francouzský styl, luxus, komfort, polohu přímo v centru největšího lyžařského střediska na Slovensku i svou vlastní saunu a vířivku. Chalety v Jasné uspokojí i toho nejnáročnějšího návštěvníka.

Středisko Jasná se stalo díky neustálým investicím oblíbenou destinací domácích i zahraničních turistů. Letos nabízí i výborné sněhové podmínky a bohaté vyžití pro lyžaře, běžkaře, freeridery i milovníky snowboardingu a freestylového lyžování. V Nízkých Tatrách si však na své přijdou i příznivci horské turistiky.

 

Nechybí řada restaurací, aprés-ski barů a samozřejmě i ubytovacích zařízení. Hitem letošní sezóny jsou luxusní horské chalety postavené ve stylu tradičních dřevěných domů ve švýcarských Alpách. Typická je jejich nízká sedlová střecha s širokým přesahem. Do loňské sezóny byly návštěvníkům k dispozici jen ve středisku Jasná - Zahrádky, od letošní zimy jsou nově i v části Centrum Jasná, a to přímo na svahu.

 

Každý z nových Chalets de Luxes se skládá ze dvou apartmánů poskytující svým hostům absolutní pohodlí. Komfortní dvoulůžkové ložnice jsou synonymem pro dokonalý spánek. Obývací pokoj s krbem nabízí útočiště pro příjemné večeře s rodinou či přáteli a výhled z prostorného balkonu nadchne každého. Všechny chalety v časti Centrum Jasná mají navíc své soukromé wellness centrum. Jsou tak ideálním místem pro relaxaci. Odpočinout si můžete ve finské sauně či venkovní vířivce. Interiéru dominuje dřevo, designový nábytek vyrobený na míru, kámen, sklo, kov, masivní podlahy. Součástí chaletů je i lyžárna a parkovací místa.

 

Snídaně do postele a zábava na dosah

 

O bezstarostné vychutnávání volných chvil v nových chaletech v Centru Jasné se postará i chaletový servis. Hosté nepochybně ocení snídaně servírované rovnou do apartmánu, zdarma odvoz na gurmánskou večeři do hotelu Tři Studničky a Grand Jasná nebo možnost objednat si masáž přímo domů. Příjemnou tečkou za krásně prožitým dnem a lyžovačkou může být například noční klub Happy End, který je od komplexu luxusních chaletů vzdálený jen pár minut. Dopřejte si královská privilegia, francouzskou rafinovanost a autentickou horskou atmosféru s extra službami, které Chalety de Luxe nabízejí.

________________________________________________________________________________

Společnost Tatry mountain resorts, as (TMR) je top subjektem v oblasti cestovního ruchu ve Střední a Východní Evropě, který vlastní a provozuje atraktivní horská střediska a hotely. V Nízkých Tatrách TMR vlastní a provozuje středisko Jasná Nízké Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Boutique Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe, Hotel Srdiečko a Hotel Rotunda.

 

TMR je zároveň vlastníkem Aquaparku Tatralandia. Jde o největší slovenský aquapark s celoročním provozem, který nabízí kromě vodní zábavy i Tropical Paradise - speciální tropickou halu s mořskou vodou i zábavu ve Fun Parku a ubytování v bungalovech a apartmánech Holiday Village Tatralandia.

 

Ve Vysokých Tatrách TMR vlastní a provozuje středisko Vysoké Tatry s horskými lokalitami Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a lokalitu Štrbské Pleso, které TMR spoluprovozuje. Ve Vysokých Tatrách TMR také vlastní hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR také vlastní 19% ve společnosti Melida, as, která si pronajímá a provozuje středisko Špindlerův Mlýn v České republice. V Polsku TMR vlastní středisko Szczyrk.

 

TMR také vlastní a pronajímá třetím stranám hotely Slovakia, Kosodrevina, Liptov, Ski & Fun Záhradky a Bungalovy. Do konce roku 2014 se proinvestovalo do rozvoje a modernizace středisek TMR téměř 200 mil. EUR. Akcie TMR jsou obchodovány na třech evropských burzách v Bratislavě, Praze a ve Varšavě.