úterý 26. duben 2016 0:00

Prvomájová inspirace aneb kde oslavit lásky čas

První máj je lásky čas a také proto se k němu váže krásná tradice - polibek pod rozkvetlou třešní. Žena, která pod ní bude políbena, by měla po celý následující rok oplývat krásou, a co je hlavní - neuschne. Proto by pánové na prvomájový polibek neměli zapomenout.

Chcete-li pro svou drahou polovičku něco navíc, uneste ji do krajiny pod Ještědem a společně prožijte romantické chvíle i pořádnou dávku zábavy! WELLNESS HOTEL BABYLON připravil atraktivní program šitý na míru.

 

Za romantikou do malebného Liberce

 

Společná privátní koupel ve Wellness centru ve stylu antických lázní, krásný komfortní pokoj, bohatá snídaně a večeře v hotelové restauraci, adrenalinová zábava ve 4D Kině a navíc hodina bowlingu. I tak může vypadat 1. máj. Samozřejmostí je parkování v krytých hotelových garážích. Napadá vás, kde lépe oslavit svátek zamilovaných než ve WELLNESS HOTELU BABYLON v romantikou protkaném Liberci? Udělejte skvělý dojem a užijte si pohodovou, klidnou atmosféru a komfortní péči.

 

Speciální tematický balíček Relax pro dva (1 noc) zahrnuje navíc neomezené vstupy do:

 

* AQUAPARKU se 4 tobogany, skluzavkou, divokou řekou a SAUNOVÝM SVĚTEM. V malebných zákoutích naleznete vodotrysky, gejzíry, vířivky a v romantických jeskyních unikátní akvária s mořskou faunou. Denně je k vidění 3D LASER SHOW – jedinečné představení barev a animací, doprovázené scénickou hudbou a dýmovými efekty. Možnost ranního plavání již od 08.00 hodin.

 

* LUNAPARKU ve stylu staročeské pouti. Pro radost malých i velkých zde máme houpačky, kolotoče, autodrom, divokého býka, horolezeckou stěnu či prolézačky a trampolíny. Součástí LUNAPARKU je i 18-ti jamkový INDOOR ADVENTURE GOLF.

 

* science centra iQLANDIE, které nabízí svět ohromujících experimentů a chytré zábavy pro celou rodinu.

 

* iQPARKU s více jak 200 interaktivními exponáty z nejrůznějších oblastí lidského života.

 

Co dalšího na vás v Liberci čeká

 

Severočeský Liberec se pyšní půvabným historickým centrem s dominantou - novorenesanční radnicí. Za návštěvu stojí zoologická zahrada se vzácnými bílými tygry i prohlídka botanické zahrady. Řadu zajímavých míst, která stojí za vidění, nabízí i přilehlé okolí. Vyrazit můžete například lanovkou na Ještěd se známým vysílačem nebo si užít pěší či cyklovýlet v nedalekých Jizerských horách.

 

Více informací na

www.HotelBabylon.cz

 

Soutěžní otázka:

 

Přísadové koupele patří nejen mezi velmi oblíbené procedury, které přinášejí příjemný způsob relaxace po dni plném stresu a napětí a mají řadu blahodárných účinků. Jaké přísadové koupele nabízí Wellness centrum WELLNESS HOTELU BABYLON?

 

Odpověď naleznete na webových stránkách

www.centrumbabylon.cz

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 25. 5. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Babylon".