středa 27. duben 2016 0:00

Chytrá sezónka za jedinečnou cenu v prodeji už jen do soboty!

V sobotu 30. dubna končí pro všechny lyžaře a snowboardisty možnost koupit si historicky nejvýhodnější skipas na celou zimní sezónu 2016/2017. Celosezónní permanentka do Špindlu nebyla nikdy levnější. A také už nebude. Jedinečná akce s produktem CHYTRÁ SEZÓNKA za 4 990,- Kč končí za pár dní.

Chytrá sezónka nabízí neomezené denní lyžovaní celou příští zimu ve všech střediscích Skiareálu Špindlerův Mlýn za méně než polovinu ceny běžného celosezónního skipasu. Stačí se teď do konce dubna zaregistrovat na www.gopass.cz a v e-shopu si Chytrou sezónku předplatit, a to pouze za 990,- Kč. Zbylé 4 000,- Kč doplatíte na podzim. Sezónní skipas na zimu 2016/17 tak opravdu vyjde na neuvěřitelných 4.990,- Kč pro dospělého.

 

Junioři a senioři mohou pořídit Chytrou sezónku dokonce za 3.990,- Kč. Děti pak vyjde sezónní skipas na 3.490,- Kč. Počet Chytrých sezónek není nijak omezen. Dostane se tedy na každého, kdo si ji do 30. dubna objedná.

 

"O Chytrou sezónku je od začátku dubna, kdy jsme akci spustili, opravdu velký zájem. Neustále se setkáváme s dotazy typu, jestli nebude skipas na podzim ještě výhodnější, jestli jich není v prodeji jen omezený počet, jestli bude využitelný opravdu všude nebo jestli náhodou nebudeme půlku střediska zavírat. Je to úsměvné, ale opravdu za tím nic nehledejte. Celosezónní skipas pro dospělou osobu bude v příští sezóně stát 10 800,- Kč. O něco levněji vyjde v předprodeji, ale tak výhodně jako s Chytrou sezónkou si určitě nezalyžujete," zdůrazňuje René Hroneš, marketingový ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn.

 

Chytrou sezónku si může pořídit úplně každý, kdo si ji do konce dubna předplatí a bude platná na všechny lanovky a vleky v celém Skiareálu Špindlerův Mlýn. 

 

S Chytrou sezónkou zahájíme také letní sezónu

 

Držitelé výhodného skipasu se mohou navíc už o následujícím víkendu těšit na zahájení letní sezóny lanové dráhy Medvědín. V pátek 29. a v sobotu 30. dubna mohou návštěvníci skiareálu využít svou Chytrou sezónku a vyvézt se na Medvědín zcela zdarma.

 

"Všechny potřebné informace, jak Chytrou sezónku uplatnit i na tuto první letní jízdu, najdou klienti na webu www.gopass.cz, kde se také mohou všichni, kteří kartu GOPASS a Chytrou sezónku ještě nemají, zdarma registrovat," dodává René Hroneš.