pátek 2. září 2016 0:00

Celosezónní skipasy letos ve Špindlu za bezkonkurenční cenu. Startuje druhá vlna předprodeje tzv. Chytré sezónky!

Přípravy na zimní sezónu ve Skiareálu Špindlerův Mlýn jsou v plném proudu. Přes léto prošel modernizací zasněžovací systém na Medvědíně a od září startuje druhá vlna možnosti nákupu historicky nejlevnějších celosezónních skipasů. Lyžaře, kteří si permanentky předplatili již v dubnu, vyjde sezónka na 4.990,- Kč.

Ostatní ji do konce října pořídí za stále neuvěřitelně výhodných 6.990,- Kč.

 

Sezónní skipas „Chytrá sezónka" je absolutně nejvýhodnější možností neomezeného lyžování v celém Skiareálu Špindlerův Mlýn. „Historicky nebyla sezónka ve Špindlu nikdy takto dostupná. Zájem lyžařů a snowboardistů předčil i naše očekávání. Během dubna si ji předplatilo několik tisíc zájemců o výhodné celosezónní lyžování.

 

Stačil jim k tomu jednoduchý krok,a sice aby se v e-shopu na www.gopass.cz zaregistrovali a zaplatili 990 korun. Nyní od září do konce října je nutné doplatit zbylé čtyři tisíce a celosezónní skipas za pouhých 4.990 korun se nahraje na GOPASS kartu klienta," vysvětlil marketingový ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn René Hroneš s tím, že junioři a senioři musí doplatit jen tři tisíce korun a děti dva tisíce korun.

 

„Nabídka výhodných celosezónních skipasů patřila především našim stálým sezónkářům jako odměna za jejich věrnost a také těm, kteří k nám přijíždí lyžovat na tři až čtyři víkendy během zimy. Cena 4.990 korun je totiž srovnatelná s cenou našeho šestidenního skipasu," doplnil ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn Čeněk Jílek.

 

Kdo si ale nestihl Chytrou sezónku předplatit, nemusí věšet hlavu. Na září a říjen připravil Skiareál Špindlerův Mlýn druhou vlnu výhodného nákupu sezónních skipasů. Dospělí za něj zaplatí 6.990 korun, junioři a senioři 5.990 korun a děti ještě o tisícovku méně. V případě, že si připlatí 50 eur, resp. 1.350 korun, platnost skipasu se rozšíří i na střediska v Nízkých a Vysokých Tatrách naSlovensku. Opět je jedinou podmínkou bezplatná registrace do zákaznického systému GOPASS, který nabízí celoročně spoustu dalších výhod a slev.Včasný nákup se v tomto případě rozhodně vyplatí, protože plná cena sezónních permanentek bude před začátkem sezóny 10.800 korun.

 

Rychlejší zasněžování na Medvědíně a nové lyžařské školky pro děti

 

Během letní sezóny se skiareál samozřejmě již připravoval na zimu. A nebyla to malá investice. „Bezmála sedmdesát milionů korun jsme vložili do modernizace zasněžovacího systému na Medvědíně. Červenou a černou sjezdovku jsme osadili sněžnými sprchami, které nám umožní zprovoznit svahy výrazně dříve, než tomu bylo doposud. To se nám zatím na medvědínské straně střediska nedařilo," sdělil Čeněk Jílek.Již druhou zimní sezónu budou mít návštěvníci k dispozici vyhřívanou šestisedačkovou lanovku na Svatém Petru a po loňském úspěchu nebude chybět ani Špindlerovské ledárium na Pláních.

 

Na nadcházející zimní sezónu se mohou těšit i rodiny s dětmi. V lyžařské školce na Svatém Petru a Dětské školce na Horních Mísečkách přibyde nový pojízdný koberec a kolotoč, nová dětská školka s pojízdným kobercem vznikne i na Hromovce. „Ve všech našich lyžařských školkách chystáme pravidelné animační programy pro děti a na terase vedle Quattro Baru budujeme nový dětský koutek s názvem Pribináčkův svět," doplnil Čeněk Jílek.

 

Dospělí se pak mohou těšit na pravidelné páteční akce ve Svatém Petru, jako je například fireshow, tanec roleb, jízdy lyžařského demo týmu nebo aprés-ski party. A novinky čeká i síť restaurací Spindl Gastronomy. Skiareál plánuje vybudovat novou panoramatickou přístavbu restaurace Na Pláni s nabídkou pizza a pasta a navýšení kapacity o zhruba 80 míst. Restauraci Medvědín 1 235 m pak čeká změna dispozice objektu. Restaurace se přesune do přízemí, rozšíří se freeflow a provoz se celkově zefektivní pro lepší a pohodlnější obsluhu zákazníků. Další novinkou je pak zbudování nové půjčovny a lyžařské školy na Horních Mísečkách.

 

Více na www.skiareal.cz