pondělí 15. květen 2017 0:00

Když do Dubaje, tak do Ritz-Carltonu

Exotickou dovolenou ve Spojených arabských emirátech si dopřává stále více Čechů. Největším lákadlem je návštěva Dubaje a jejích světoznámých mrakodrapů Burdž Chalífa a Burdž al-Arab. Mimo bezpočet ohromujících výškových budov však Dubaj poskytuje bohatou zábavu, atraktivní nákupní centra a relaxaci na nádherných plážích u tyrkysové vody Arabského zálivu.

Jedno z nejpříjemnějších ubytování naleznete v Ritz-Carltonu - špičkovém hotelu z mezinárodního řetězce. Hotel se se nachází v krásné zahradě u soukromé písečné pláže - dlouhé 350 metrů a u známé promenády JBR Walk. V blízkosti obchodů, kaváren i tyčících se mrakodrapů představuje Ritz-Carlton oázu klidu a pohody.

 

Ritz-Carlton v Dubaji nabízí 294 nových pokojů a apartmánů s balkóny nebo terasami orientovanými na moře. V každém je TV s plochou obrazovkou, rádio a DVD přehravač, minibar a luxusní koupelna.

 

· Deluxe a Club pokoje jsou velké 50m²

·Junior Club a Junior Suites - 90m²

· Executive Club a Executive Suites - 108m²

· Emirates Suite - 190m²

· Royal Suites - 220m²

· Prezidentské apartmá - 220m²

 

Hosté mohou zajít do různých tematických restaurací připravujících jídla asijské, arabské a středomořské kuchyně. Přímo u pláže je restaurace Palm Grill s výhledem na Arabský záliv.

 

Kulinářská nabídka je k dispozici po celý den, kromě snídaně, oběda a večeře můžete ochutnat lehké občerstvení, hors d‘předkrmy, nápoje a sladkosti.

 

Součástí hotelu je prvotřídní wellness centrum The Ritz-Carlton Spa a Fitness centrum s bazénem. Spa poskytuje celou řadu vlastních procedur, terapií a širokou škálu masáží. Vyzkoušet můžete i nejmodernější posilovnu a tureckou lázeň hammam.

 

K dispozici hostům jsou hotelové bary, obchůdky, kadeřnictví, prádelna a 24-hodinová pokojová služba. Děti se mohou zabavit v Ritz dětském klubu, kde mají zajištěnu pestrou nabídku aktivit.

 

V prostorné zahradě jsou umístěny 4 sladkovodní plavecké bazény – 2 meandrující pro dospělé a 2 pro děti. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

 

K hotelu dále patří běžecká dráha a tenisové kurty.

 

Ubytování v Ritz-Carlton není právě levné, ale zato si užijete dovolenou v mimořádném luxusu. Bližší informace naleznete na http://www.ritzcarlton.com/en/hotels/dubai/dubai-beach