pondělí 22. květen 2017 0:00

Kam na golf? Rozhodně do Irska!

Překrásná krajina, živá tradice, vstřícní lidé – takové je Irsko a jeho půvabné pobřeží. Jeden tisíc mil impozantních útesů, přírodních krás, starodávných zvyků a irského životního stylu. Nechte se přenést do země skřítků, duhy a zeleně a vyrazte si zahrát golf na mistrovských hřištích, kde je skoro celý rok krásně "zeleně".

 

Lough Erne Resort: Brána do severozápadního Irska

 

Doporučujeme vypravit se minimálně na pět dní do Lough Erne Resortu. O tomto luxusním 5hvězdičkovém hotelu v Enniskillenu se říká, že je to brána do severozápadního Irska. Najdete ho na polostrově s nádherným výhledem na jezero Fermanagh Lakelands.

 

Přímo u hotelu je mistrovské hřiště The Faldo Course, které designoval proslulý hráč Nick Faldo. Dalších 18 jamek si můžete zahrát na hřišti Castle Hume Golf Course a pro začátečníky je zde připravena golfová akademie. Navíc zde začínal i slavný čtyřnásobný vítěz majoru Rory McIlroy, který se nedaleko resortu nedávno dokonce oženil.

 

Luxusní golfový areál: Lough Erne Resort nabízí dokonalé golfové zážitky pro každého hráče.

 

Více info najdete na: http://www.lougherneresort.com/golf.html

 

Lough Erne Resort nabízí kromě golfu i luxusní ubytování u jezera. Tento hotel byl prvním 5hvězdičkovým AA a NITB resortem v Severním Irsku a má 120 pokojů a apartmánů.

 

Ať už plánujete romantickou dovolenou, firemní výlet, rodinný výlet nebo dovolenou s přáteli, v Lough Erne Resort najdete nádherné ubytování s přístupem na golf, lázeňské služby a gurmánské speciální nabídky.

 

Více o resortu najdete zde: http://www.lougherneresort.com/index.html