čtvrtek 3. listopad 2016 0:00

Golf v Provance

Zahrajte si golf v luxusním prostředí francouzské Provance, kde budete mít hned na několika jamkách úžasný výhled na moře a okouzlí vás panenská příroda nespoutané Provance. Golfové hřiště The Fregate GC patří mezi jedno z nejhezčích hřišť v celé Francii.

Nad středozemním mořem kousek od vinice Bandol AOC mezi píniovými stromy v krásné přírodní zahradě najdete 72 parový ráj pro všechny golfové nadšence a to přímo v srdci Provance.

 

Tipy:

 

Dolce Fregate

 

Elegantní prosluněný rezort s přímořskou atmosférou Dolce Fregate se nachází uprostřed golfového hřiště kousek od vinohradů Bandol. Nejdete zde 2 golfová hřiště, fitness centrum, 3 bazény a 2 hotelové restaurace. Hotel stojí 4,7 km od městečka Saint-Cyr-sur-Mer a na pláž půjdete od hotelu příjemnou cestou zhruba hodinu (cca 6,5 km). Na městských plážích se můžete věnovat windsurfingu nebo jízdě na vodním skútru.

 

Golfové hřiště Pont Royal + hotel Moulin de Vernegues

Moulin De Vernegues je 4hvězdičkový hotel se nachází zhruba půl hodiny autem do města Aix-en-Provence a nabízí klasické francouzské ubytování s neodolatelnou atmosférou provoněné Provance.

 

Hřiště Pont Royal je designováno slavným španělským šampionem Severianem Ballesterosem je citlivě zasazeno do místní krajiny, kde na vás okamžitě dýchne romatický závn francouzského Provance. Všude najdete píniové stromy a hřiště je technicky velmi zajímavé. O Pont Royal GC se říká, že je to vstupní brána do Provance pro všechny golfisty. Je výzvou pro hráče všech kategorií a hrají se zde i důležité turnaje v rámci evropské túry.