pátek 2. červen 2017 0:00

To nejlepší z Irska: Slieve Russell Hotel

Překrásná krajina, živá tradice, vstřícní lidé – takové je Irsko a jeho půvabné pobřeží. Jeden tisíc mil impozantních útesů, přírodních krás, starodávných zvyků a irského životního stylu. Nechte se přenést do země skřítků, duhy a zeleně a vyrazte si zahrát golf na mistrovských hřištích, kde je skoro celý rok krásně "zeleně".

Pouhé dvě jízdy od Dublinu najdete příjemný 4hvězdičkový hotel Slieve Russell, který je situován v nádherné klidně oblasti hrabství Cavan. Ta má typicky irský venkovský naturel a je plná jezer a nespoutané přírody.

 

Budete se zde cítit jako na venkovském šlechtickém sídle, které je obklopeno obrovským přírodním bohatstvím. A hned u hotelu leží špičkové 18 jamkové golfové hřiště. Nudit se zde nebudou ani negolfisté, protože v hotelu je bazén, wellness centrum, společenské prostory, několik barů a 3 restaurace.

 

Pokoje
Pokoje jsou komfortní a stylově vybavené. Mají buď balkon nebo výhled na přímo golfové hřiště. Mají koupelnu s vanou či sprchovým koutem a hostům je k dispozici káva a čaj. Na pokojích je wifi, najdete zde i žehličku, televizi a luxusní velké postele.


Stravování
Bufetová snídaně je v rámci ubytování v hotelové restauraci vždy od sedmi hodin. Hotel má navíc 3 restaurace, kde si můžete vybrat irské speciality nebo klasickou mezinárodní kuchyni.


Golf
Přímo u hotelu najdete 18 jamkové hřiště Slieve Russell Golf Club. Hřiště se pravidelně umistuje mezi TOP 10 nejlepšími irskými hřištmi.
Hned u první jamky rostou vonné keře a hřiště má parkový charakter. Architektem je Paddy Merrigan a k jeho plusům patří dokonale upravené greeny. Celá oblast je charakteristická množství jezer a vodní překážky najdete na jamkách č. 11, 12, 13 a 16. Pro začátečníky je vhodné 9jamkové hřiště s parem, driving range, putting a chipping area.


Hřiště The Slieve Russell dokonce hostilo major Irish PGA Tournament a koná se tu i spousta eventů v rámci European Tour - třeba North West of Ireland Open v roce 2001 a 2002. Pro zájemce je zde připravena i špičková Slieve Russell Golf Academy.

 

Slieve Russell Hotel
• Ballyconnell, , Cavan
• Tel.: +353 49 952 6444
• E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
• Web: www.slieverussell.ie