pondělí 12. srpen 2019 0:00

AXXOS hotels & resorts: Prague Collection

Dovolujeme si Vám představit společnost Axxos Hotels & Resorts, která v současné době provozuje již 11 hotelů s více než 500 pokoji, celkem ve 3 hlavních turistických destinacích České Republiky – v Praze, v Karlových Varech a v Mariánských Lázních. V současné době jsou hotely děleny do 3 specifických a jedinečných kolekcí: Spa & Wellness Collection, Top Resorts Collection a Prague Collection.

Chcete zažít neopakovatelnou atmosféru světoznámého hlavního města Prahy?


Hotely Prague Collection splní Vaše očekávání v každém ohledu.

 

5 * hotel The President si získal spoustu milovníků turistiky, odpočinku i relaxace, především díky svému umístění. The President se nachází na pravé straně břehu řeky Vltavy, a to mezi Karlovým mostem a klášterem sv. Anežky České. Jedinečný, romantický výhled na Pražský hrad a neméně krásný pohled na Staré Město, dodává našemu hotelu The President osobitý charakter.

prezid

 

Díky zmodernizovanému interiéru a zlepšení celkové koncepce budovy, Vám luxusní hotel The President zajistí pohodlí a kvalitu, která je v jeho vnitřní části přímo oázou klidu. Hotel v centru Prahy The President Vám zpříjemní zážitek nadstandardní čistotou pokojů i společných prostorů, na které naši klienti nedají dopustit.

 

Nabízíme Vám ubytování v 135 pokojích různých kategorií, a to včetně presidentského apartmá. Elements Restaurant Prague je zcela nová restaurace, která se nachází v prostorech hotelu. Menu restaurace Elements vychází z moderní italské kuchyně, která si ponechává
tu nejdůležitější charakteristiku - tedy svou jednoduchost a lehkost. Hlavními "elementy" gastronomického zážitku je pak výběr chutí a jejich propojení ve zcela neočekávaný kulinářský zážitek.

 

Součástí hotelu je i nové wellness centrum pod názvem WELLNESS & BEAUTY - oáza klidu a relaxace uprostřed rušného centra Prahy.


Hotel U Krále Karla: Romantický hotel v Praze se nachází na konci slavné Nerudovy ulice mezi Pražským hradem a Strahovským klášterem. Hotel U Krále Karla patří bezesporu mezi nejunikátnější pražské hotely díky svému romantickému interiéru a historické budově ze 17 století.

 karel

 

Dominican hotel: Patří mezi skryté klenoty nabídky ubytování v Praze.

 

Jako původní součást historického paláce dominikánského kláštera, nabízí svým návštěvníkům skutečně unikátní genius loci. Jelikož historické centrum Prahy je pod ochranou organizace UNESCO pro svou kompaktní historickou tvář a architekturu, hotel Dominican byl navrhován pro návštěvníky, kteří chtějí zcela načerpat atmosféru „Staré Prahy". Komfortní pokoje, originální stavební prvky, luxusní koupelny a všechna důležitá historická místa doslova na dosah ruky.

hp1


Ať se již chystáte za historií, sportem nebo odpočinkem, určitě si vyberete některý z našich hotelů.

 

Pro více informací navštivte naše webové stránky www.axxoshotels.com

 

Budeme se těšit na Vaši návštěvu!
Váš Tým Axxos Hotels & Resort