pondělí 2. září 2019 0:00

AXXOS hotels & resorts Spa & Wellness Collection

Společnost AXXOS hotels & resorts je od počátku své existence leadrem v oblasti lázeňských služeb v Karlových Varech a Mariánských Lázních. Důvodem je bezesporu vysoká kvalita zaměstnanců lázeňského provozu a profesionální vedení. Většina našich hotelů disponuje lázeňským nebo wellness zařízením, které mohou naši hosté využívat v  rámci pobytu a to z velké části zcela zdarma... 

V dnešní hektické době již klasické léčení není zcela jediným důvodem cestování do Karlových Varů či Mariánských Lázní. Wellness a relaxace jsou stále důležitějším  důvodem k návštěvě regionu západních Čech.  Společnost Axxos Hotels & Resorts Vás s radostí přivítá v jednom z našich 6 lázeňských  hotelů s celkovou kapacitou více jak 300 pokojů.

 

V Karlových Varech se nacházejí 2 hotely této kolekce:  Spa hotel Dvořák je díky své exkluzivní poloze přímo u řeky Teplé v blízkosti lázeňských kolonád klenotem tohoto tradičního lázeňského města. Středobodem hotelu je  lázeňské a wellness centrum, kde je o hosty královsky postaráno. Spa hotel Olympia patří mezi jedno z mála původních ubytovacích zařízení, které od svého vzniku sloužilo vždy návštěvníkům tohoto unikátního lázeňského města.

 

Díky exkluzivní poloze hotelu přímo na Divadelní náměstí se hostům zaručuje výborná  dostupnost na celé lázeňské území. 

 

Mariánské lázně disponují 4 hotely sítě AXXOS hotels& resorts: 

 

Hotel Sun se nachází v samém srdci Mariánských Lázní, pouhých pár kroků od Lázeňské kolonády a Zpívající fontány. Poskytuje pohodu a klid v kombinaci s komfortem podle  mezinárodních standardů, které uspokojí i nejnáročnějšího hosta.

 

Hotel Belvedere se 39 pokoji se nachází doslova pár kroků od léčebných pramenů, v klidné oblasti obklopené parky. Hoteloví hosté mohou využít restauraci a je jim k dispozici vlastní lázeňsko-rehabilitační zařízení s hotelovým bazénem (4×5 m).

 

Hotel Villa Regent, hotel s romantickou architekturou a rodinnou atmosférou, najdete na jednom z nejkrásnějších míst v Mariánských Lázních, v blízkosti všech známých pamětihodností. Přestože na hlavní třídu je to pouhých 200 metrů, hotel se nachází v klidné části města na okraji lázeňského parku a lesů a nabízí nádherný výhled na celé  Mariánské Lázně. 

 

Spa Park Hotel Villa Savoy nabízí příjemné ubytování v klidném prostředí s velmi výhodnou polohou. Hotel se nachází na okraji lesoparku, jen pár metrů od kolonády s  léčebnými prameny a světoznámou „Zpívající fontánou“. Tyto hotely Vám nabídnou širokou nabídku jak  lázeňských léčebných pobytů, tak i wellness pobytů.

 

Hosté ze všech koutů světa se sjíždějí do těchto hotelů, aby načerpali sílu z léčivých pramenů a lázeňských pobytů. Navštivte náš web a zarezervujte si svůj vysněný pobyt: www.axxoshotels.com