úterý 13. červenec 2021 0:00

Brány ke krásám Česka a Slovenska

Rádi o prázdninách cestujete po Čechách i Slovensku? Pak pro vás máme skvělý tip, jak si vaše výlety ještě více zpestřit. Ať už se vydáte na Karlštejn či do Bánské Štiavnice, budou na vás čekat originální Nutella brány a s nimi i možnost zapojit se do soutěže o roční zásobu této oblíbené lískooříškové pomazánky. Pro ty, kdo se na výlet nedostanou, je tu od srpna speciální limitovaná edice „S Nutelláskou“, díky které se můžete na 15 nejkrásnějších míst našich zemí přenést z pohodlí vašeho domova.

Nutella za pomoci lokálních umělců vytvořila celkem 7 unikátních bran. Jejich vzhled je inspirován okolím a historií místa, na kterém se nachází. Brány můžete nalézt u hradu Karlštejn, na Sněžce, v Českém Krumlově, Dolních Vítkovicích či ve Velkých Bílovicích. Na Slovensku na vás budou čekat v Bánské Štiavnici a na Špišském salaši.

 

„Hlavní myšlenkou tohoto projektu, který vznikl ve spolupráci s CzechTourism a jejich portálem Kudyznudy.cz, je podpora krás Česka a Slovenska. Proto jsme při výrobě bran oslovili i lokální umělce, abychom ještě více posílili neopakovatelnou atmosféru každého z míst,“ říká Barbora Šrutková, brand manažerka značky Nutella.

Výletníci se navíc mohou zapojit do soutěže o novou limitovanou edici „S Nutelláskou“, na jejíchž obalech je vyobrazeno 15 nejkrásnějších míst Čech a Slovenska, například Hluboká nad Vltavou, Adršpach, Kláštorská roklina nebo Štrbské Pleso. Stačí navštívit jedno ze sedmi míst s Nutella bránou, vyfotit se a nahrát fotografii na soutěžní web www.snutellaskou.cz. A pokud pošlete fotografie všech sedmi bran, můžete vyhrát zásobu pomazánky Nutella na celý rok. Celkem bude rozdáno 1000 sklenic limitované edice. Soutěž poběží od 5. července do 31. října, losování začne od 1. listopadu.