středa 7. říjen 2015 0:00

PartyLite představuje nový katalog na sezónu Podzim/Zima a Vánoce 2015

Společnost PartyLite představila zbrusu nový katalog pro sezonu Podzim/zima 2015. PartyLite, světová jednička v přímém prodeji svíček, svícnů, vůní bez plamene, aromalamp i interiérových dekorací přichází v nadcházející sezóně s šestnácti novými vůněmi, novým designem oblíbených produktů, ale i spoustou novinek, jako je například exkluzivní kolekce provokativních vůní Forbidden Fantasy a jejich luxusní skleněné soudečky. Forbidden Fantasy aneb nechte se unášet svou fantazíí.

Jemné ale přesto vzrušující vůně jsou popsány v bílé řadě svíček 'Flirt', 'Blush' a 'Kiss' pro nevinnou fantazii zachycenou lehkostí první romantiky. Tři černé vůně 'Forbidden Fantasy' jako jsou 'Desire', 'Tempt' a 'Seduce', přímo explodují ve vonných tónech čisté vášně, přitažlivosti a fantazie. Doba hoření je přibližně 50-60 hod., které naplňují smyslnou touhu a živé fantazie v těchto šesti vůních.

 

Sofistikovaná klasika: Skleněné soudečky se svíčkou

 

Nový design a nyní ještě intenzivnější zkušenost z vůně a vylepšené hoření dělá tyto Skleněné soudečky se svíčkou těmi nejpopulárnějšími. Ve skutečnosti jich společnost prodala více než 4 milióny po celém světě od představení této řady svíček v roce 2013. Jejich průměrná doba hoření je 40-60 hod. což je jen další důvod, proč je všichni tak milují.

 

PartyLite rovněž spolupracuje s významnými osobnostmi, jako je například Tom Knotek. Tento světoznámý designer vůní z New Yorku vytvořil dvě nové vůně 'St. Moritz' a 'Aspen'. Skleněné soudečky se svíčkou jsou tak nyní k dispozici ve více než 30 vůních pro nadcházejícíobdobí Podzim/Zima. Kromě toho mají naše svíčky nyní dekorativní balení, takže je to dokonalý dárek pro každého ve vašem okolí.

 

Buďte připraveni na Vánoce

 

"PartyLite je ve skvělé kondici pro nadcházející vrchol sezóny," ujistil Martin Köhler, Prezident společnosti PartyLite pro Evropu. "Útulné, 'zimní', 'romantické' a 'smyslné' nepopisuje pouze široké spektrum svíček a vůní pro nadcházející chladné období, ale také naše nové bytové doplňky, které můžete nalézt v katalogu Podzim/Zima 2015. Myslím si, že se v něm rozhodně najde něco pro každého" doplňuje Martin Köhler.