pátek 4. prosinec 2015 0:00

Ráj vánočních dárků pod jednou střechou

Vánoce se kvapem blíží a vy stále nemáte všechny vánoční dárky, kterými byste rádi potěšili své blízké? Nezoufejte, ve čtvrtek 10. prosince začínají v areálu PVA EXPO PRAHA Stříbrné vánoční dny. Až do neděle 13. prosince na vás bude čekat výběr z 10 000 dárků od téměř 400 vystavovatelů. Na tradiční vánoční akci nakoupíte originální dárky přímo od výrobců, které v běžné obchodní síti neseženete.

Pro návštěvníky bude připraveno tisíce tipů na vánoční dárky všeho druhu. Vánoce patří hlavně dětem, proto nabídka her a hraček bude opravdu pestrá. Dámám udělá radost luxusní spodní prádlo, kosmetika nebo moderní bytové doplňky. Chybět nebudou ani vánoční dekorace podle posledních trendů, aby mohla každá žena originálně přichystat svůj domov pro jedinečné slavnostní chvíle.

 

Nezávislí tvůrci nabídnou ve Fashion zóně to nejlepší ze své produkce šperků, módy a doplňků. V části Český jarmark budou moci návštěvníci nakoupit rukodělné výrobky - dekorativní a užitkové předměty ze skla či keramiky.

 

O doprovodný program se i letos postará projekt Ulice dětem on Tour. Svůj um předvedou i děti z dětských domovů z projektu Dejme šanci dětem za moderace Anife Vyskočilové. Pro všechny malé i velké návštěvníky budou připraveny dílny, ve kterých si budou moci vyrobit vánoční ozdobu nebo květinovou dekoraci. A pokud chcete splnit jedno tajné přání, můžete přinést dárek dětem z Klokánku pod Strom splněných přání.

 

K předvánočnímu času neodmyslitelně patří dobré jídlo. Stříbrné vánoční dny nebudou výjimkou – v nabídce bude mnoho lahodných specialit. V Gastrozóně se tak můžete těšit na čokoládové delikatesy, maďarské speciality, exotické a sušené ovoce, vanilkové víno, punč nebo svařené víno. Ochutnávky a prodej českých potravin si připravila značka KLASA.

 

Stříbrné vánoční dny se uskuteční v areálu PVA EXPO PRAHA od 10. do 13. prosince 2015 od 10 do 18 hodin.

Základní vstupné: 40 Kč, parkování pro návštěvníky zdarma

Více na www.vanocnidny.cz