čtvrtek 3. prosinec 2015 0:00

Tipy: F&F HOME PODZIM/ZIMA 2015

Nově pojatý tradiční design ovládla v zimní kolekci F&F Home barva slonové kosti. Decentní paletu složenou z tónů ledově bílé a neutrální tělové projasnil kovově chladný třpyt.

Strohou barevnou škálu křehkého porcelánu a keramiky pak zjemnily elegantní vzory zimních květin, jež v jakémkoli bytě vytvoří atmosféru anglického venkova.


JANTAROVĚ ŽLUTÁ
Vpusťte do svého domova kouzlo podzimu! Sytě hřejivé odlesky jantarově žluté projasní i ty nejpochmurnější dny. Náladu obývacího pokoje promění v útulné útočiště, jež snoubí hravost a sofistikovanost v podobě neotřelé kombinace květinových potisků a kostek na měkkých polštářích a plédech.


INSPIRACE Z LESA
Tuto sezonu dovede interiérový dekor k dokonalosti rozverný design lišky s buřinkou a monoklem, či polštářkem ve tvaru vševědoucí sovy, do něhož se zamilují děti i dospělí. 

 

Harmonické večery si díky F&F Home můžete vychutnat zachumlaní v hebkých dekách obklopení uklidňujícím světlem svíček.

Jako každou sezonu i v kolekci Podzim/Zima 2015 nabízí F&F Home nové přírůstky do své klasické kolekce Basics. Spolu s barevnými hrníčky na kávu i čaj, talířky, polštáři, vybavením do koupelny a dalšími nezbytnostmi do každé dobře vybavené domácnosti,
v ní nově naleznete i kolekci barevných stolních lampiček, které vám zútulní tmavé zimní večery.