čtvrtek 27. červen 2019 0:00

Zahalte své oblečení do svěží a šťavnaté vůně letních měsíců s aviváží Silan Aromatherapy+

Období jarních úklidů a shonu kolem Velikonoc je za vámi a vy cítíte, že potřebujete nový příval energie? Udělejte si čas jen pro sebe a probuďte své smysly s novinkou Silan Aromatherapy+ Lemon Blossom Scent & Minerals. Svůdná kombinace květinovo – ovocných tónů s minerály uvolní vaše smysly a šťavnatá vůně citronu povzbudí a dopřává požitek z každého dalšího dne, a to po dobu až 100 dní.

 

Novinka Silan Aromatherapy+ Lemon Blossom Scent & Minerals byla inspirována posledním trendem v parfémech a představuje ideální kombinaci pro nadcházející období letních měsíců. Vůně se otvírá šťavnatými ovocnými tóny citrónu, pomeranče, grepu a její srdce v sobě kombinuje květinové tóny citronového květu, hyacintu a jasmínu. Dlouhotrvající základ této vůně je tvořen kombinací bílého pižma a pačule. Uložte vyprané prádlo do skříně a těšte se z neodolatelné a svěží vůně, která vydrží až 100 dní.

 

Silan Aromatherapy+ Lemon Blossom Scent & Minerals je k dispozici v lahvích o velikosti 900 ml a 1800 ml za obvyklou maloobchodní cenu 69 Kč a 119 Kč. Doplňuje řadu Aromatherapy+ s vyhledávanými variantami Silan Aromatherapy+ Coconut Water Scent & Minerals s vůní kokosové vody a minerálů a Silan Aromatherapy+ Peony & White Tea Scent s vůní pivoňky a bílého čaje.

 

Na pultech obchodů se nová varianta aviváží Silan Aromatherapy+ objevila v květnu 2019. Více na www.silan.cz.