středa 13. listopad 2019 0:00

Vánoční design koktejl v DECO LOCO: Adventní věnec podle představ

Designové studio DECO LOCO se v předvánočním čase otevírá každému, kdo hledá inspiraci pro vánoční dárky, nebo výzdobu, a chce být kompletně vtažen do blažené vánoční atmosféry. Designérka Diana Turinová je i letos produktově velmištědrá – vybere si opravdu každý, protože nabídka novinek je velkolepá.

Můžete se přesvědčit sami. Stejně jako dokonale nazdobený adventní věnec, je i showroom DECO LOCO připraven navodit perfektní vánoční náladu. Přijďte si ten svůj vysněný vytvořit právě k nám, s týmem DECO LOCO…

 

…lenošivé s novými sedacími pufy Patterns a houpacím křeslem z kolekce Lusito Di’sign. Pufy je možné objednat v různých velikostech, barevných provedeních a geometrických tvarech. Antracitové, smetanové, zlatavé válce nebo kvádry jsou lehce přemístitelné díky stylovému koženému poutku. Pufy oživí každý interiér, zkombinovat je můžete libovolně s dekoračními polštářky, se závěsy či stínidlem. Doporučená cena pufů je od 5 290 korun

 

Pro podzimní odpočinek s knížkou a voňavým čajem v ruce je jako stvořené houpací čalouněné křeslo Lusito Di’sign potažené odolnou vlněnou látkou v hořčicové barvě. Nebudete z něj chtít pryč. Doporučená cena houpacího křesla z kolekce Lusito Di‘sign je 15 900 korun. …tulivé na první zachumlání.

 

Měkoučké bavlněné plédy Lusito potěší vyznavače 100% přírodních materiálů, jsou k dostání i v provedení vlna s příměsí kašmíru a polyakrylu. Vybírat lze z různých barev s výrazným Zig Zag vzorem, s elegantními pruhy nebo s 3D vaflovou vazbou. Vypadají noblesně, a navíc zahřejí nejen na těle, ale i na duši. K dostání jsou za doporučenou cenu v různých variantách od 1 490 korun. …voňavé.

 

Interiérové vůně Vuudh jsou originálním dárkem pro všechny milovníky luxusu a cestování. Parfemace a design produktů jsou inspirovány cestami po světě, které celé kolekci dodávají výjimečný a exotický nádech. Aromatické produkty jsou vyráběny ze 100% čistých esenciálních olejů a výtažků květin. Při výrobě nejsou použity syntetické látky, a proto mají zároveň i aromaterapeutické účinky. Nabídka Vuudh je zabalená do skla a vzácných látek – dojem luxusního dárku ve vás zůstane, nejméně do příštích Vánoc!

 

Vybírat můžete ze svíček, vonných sáčků, které dokonale provoní menší prostor, šatnu či auto nebo z difuzérů, které se stanou designovou ozdobou vaší domácnost. …betonové s nádechem romantiky. Precizní zpracování dekorativních stěrek a podlah v interiérech i exteriérech je specialitou odborníků ze společnosti Betcore. Přesná ruční práce spojená s citem pro krásu a eleganci dokazuje, že bezespáré povrchy jsou v domácnostech k vidění čím dál častěji v různých provedeních – industriální beton či v choulostivějších částech domácnosti i barevnější betonové varianty.

 

Vánoční úklid můžete vzít letos opravdu z gruntu. …na míru – značka Forgood kombinuje líbivý vzhled betonu se zakázkovou výrobou. Vznik společnosti byl iniciován naléhavou poptávkou zákazníků. Nábytek Forgood je hravou a originální variací na populární industriální vzhled. Nápadité využití stěrky dodá betonový vzhled takřka jakémukoli návrhu – fantazii se zkrátka meze nekladou. Ruční práce se odráží v každém centimetru výrobků z dílny Forgood a můžete si být jisti, že ten váš v žádném jiném interiéru nenajdete. …nablýskané!

 

Fima Livelo se specializuje na zakázkovou výrobu a prodej kvalitních sedacích souprav, postelí pro zdravý spánek, různých nadčasových křesel, židlí a lenošek. Livelo je jedinečnost, kvalita zpracování a zejména profesionální přístup k zákazníkům ve všech ohledech. Poradí s výběrem těch pravých kousků pro váš domov, s pravidelnou péčí o ně a prozradí správné triky na čištění a údržbu všech potahů a čalounění, abyste měli perfektně vyčištěné potahy nejen na Vánoce.

 

Tip na workshop

 

Tvoření adventních věnců v DECO LOCO pod vedením úžasné designérky Diany Turinové 

 

Kdy: 25. – 30.11. 2019 ( https://www.lusito.cz/workshopy/ )

Kde: DECO LOCO, Českomoravská 142/18, Praha 9

Cena: 950,-Kč / 1 věnec

 

cena zahrnuje:

veškerý materiál na výrobu jednoho adventního nebo vánočního věnce na dveře

občerstvení (svařák, domácí limonády, drobné pohoštění)

 

Více informací.

Link na událost: https://www.facebook.com/events/2778546638824991/

Link na stránky Lusito: https://www.lusito.cz/vanocni-workshop-tvoreni-adventnich-a-dekorativnich-vencu/