pondělí 4. listopad 2019 0:00

Dejte černé mat!

Nestárnoucí elegance černé, nad to v sametově matném provedení se speciální povrchovou úpravou, díky které na povrchu nezůstávají otisky prstů…to je kombinace, která zaručeně nadchne každého milovníka bezchybného koupelnového designu!
„Nejen, že dvířka T.acrylic s akrylátem na povrchu patří sama o sobě k trendům ve výrobě moderního nábytku, v černém matném provedení navíc naprosto odpovídají současným designovým trendům, kdy matné povrchy šlapou na paty dosud preferovaným leskům,“ uvádí Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení společnosti Trachea, největšího českého výrobce nábytkových dvířek a panelů.

 

Estetické plusy exkluzivně vypadajícího černého matu navíc podporuje téměř neviditelné olepení nábytkových hran pomocí technologie PUR. „Při lepení PUR technologií je potřeba daleko méně lepidla než u jiných technologií, čímž vzniká tzv. ztracená spára mezi hranou a čelní plochou dvířek, která díky tomu mají nejen designové, ale i praktické výhody. Spára totiž efektivně brání průniku vlhkosti do vnitřku dvířek, takže akrylát můžete bez obav použít i v koupelnovém prostředí,“ dodává Martin Dusík z Trachey.

 

Tak dejte černé mat a nechte ji v koupelně vyniknou