úterý 1. březen 2016 0:00

Co do kabelky do divadla? Určitě Olympus Monocular i

Olympus přestavuje na evropském trhu svůj první monokulár, spojující v mimořádně kompaktní podobě unikátní stylový design s vyspělou funkčností. Olympus Monocular i vyzařuje sofistikovanost, současně však přináší mimořádný výkon.

Tento apartní model v bílé a béžové barvě s 6x zvětšením je malý a elegantní, takže jej můžete vzít hrdě do divadla, na koncert nebo módní přehlídku – ale budete-li chtít, je díky své robustnosti a vodotěsnosti stejně vhodný i na turistiku, táboření a cestování. Uživatelé si mohou být jisti jasným zobrazením nejen díky velké čočce objektivu o průměru 16mm, ale Monocular idisponuje také optickým systémem plněným dusíkem, který efektivně chrání proti zamlžování. S méně než 9 cm délky a hmotností pouhých 70 g si tento monokulár jistě najde pevné místo v jakékoli kapse nebo kabelce.

 

Atraktivní, kompaktní design na cesty i do divadla


Čisté, uhlazené křivky a prostá bílá barva doplněná béžovými akcenty – to vše propůjčuje modelu OlympusMonocular izáviděníhodnou porci zdrženlivé elegance. Díky mimořádně kompaktním rozměrům pouhých 87x38x25mm (DxŠxV) vklouzne tento monokulár pohodlně i do té nejmenší kabelky nebo kapsy, aby byl v mžiku připraven k použití. Je jedno, jestli jste v opeře, v divadle, na výstavě, nebo se účastníte semináře. Tento stylový model je ideálním řešením pro uživatele, kteří ocení možnost mít vždy po ruce praktické šestinásobné zvětšení, bez nutnosti nosit s sebou podstatně větší a těžší dalekohled.

 

Prémiové funkce a výkon


Kromě svého poutavého elegantního designu si Monocular i zaslouží pozornost také díky svým vynikajícím technickým parametrům. Vysoce kvalitní optický systém s čočkami o průměru 16 mm zaručuje v každé situaci křišťálově čisté zobrazení. Tělo plněné dusíkem zabraňuje zamlžování – takže majitelé Monocular i si mohou na koncertě vychutnat dokonalý vizuální zážitek mnohem dříve, než ostatní bez této užitečné vychytávky. Ztráta světla a ostrosti vinou reflexí je také minimalizována díky vícevrstvé povrchové úpravě okuláru a objektivu. A uživatelé ocení intuitivní posuvné ovládání zaostřování, se kterým docílí nejčistšího zobrazení v nejkratším možném čase.

 

Vodotěsná*ochrana pro maximální všestrannost – uvnitř i venku


Aby byla zaručena ještě větší univerzálnost a bezstarostné používánív širší škále situací, nabízí tento robustní, přenosný model také praktickou odolnost proti vodě*. To znamená, že si svůj Monocular i užijete naplno také při táboření, na horských výpravách, cestování po světě nebo při jakýchkoli jiných dobrodružstvích, během kterých by mohl být monokulár vystaven nepřízni počasí.

 

OlympusMonocular i spojuje koncept čistého a mimořádně kompaktního designu s chytrými funkcemi, umožňujícími vysoce kvalitní šestinásobné zvětšení, které lze využít při jakékoli příležitosti – ať jste na komorním koncertě nebo na túře v divoké džungli. Béžovo-bílý model přichází se sladěným popruhem a měkkým pouzdrem.

 

* Lze jej bez následků ponořit na 5 minut do hloubky 1 metru.

 

Více informací na: www.olympus.cz