pátek 31. březen 2017 0:00

Lenovo Legion Y520: herní výkon doma i na cestách

Postavte svou strategii na výkonu a rychlosti nového herního notebooku Lenovo Legion Y520. Díky špičkovému procesoru, vynikajícím vlastnostem samostatné grafické karty a velkému disku i paměti budete vždy o krok napřed před svými soupeři. Ať už sedí přímo vedle vás nebo jsou vzdálení několik set kilometrů, ani omylem vám neuniknou. Pokud jednoduše nechcete zůstat pozadu, je pro vás tento notebook řady Lenovo Legion jasnou volbou.

Lenovo Legion Y520 představuje vysoce výkonné herní dělo, které tak trochu klame tělem. Jde totiž o štíhlý, lehký a snadno přenosný notebook, který si můžete bez problémů vzít kamkoliv s sebou. Výhodou je, že vám volitelná podsvícená klávesnice umožní hrát ve dne, i v noci.

 

Lenovo Legion Y520 je poháněn až sedmou generací procesorů Intel Core i7, která nabízí o 12 % vyšší produktivitu oproti předchozí generaci a o 19 % vyšší výkon při procházení webu díky speciálnímu vyhledávači médií. To nejlepší z výkonu zařízení si proto budete moci užívat i při hraní her online. Plynulý chod zajistí grafická karta až NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti v kombinaci s operační pamětí až 16 GB DDR4.

 

Spouštění systému a načítání her bude ještě rychlejší díky až 512GB úložišti SSD PCle. Nebo si můžete vybrat konfiguraci s 2TB pevným diskem, na který si nahrajete celou svou sbírku oblíbených her, filmů i hudby. Jste-li na vážkách, vsaďte na model osazený HDD i SSD diskem, který vám zajistí to nejlepší z obou světů.

 

Posviťte si na své protivníky. Lenovo Legion Y520 je volitelně vybaven červeně podsvícenou klávesnicí, kterou hráči ocení při horším osvětlení v místnosti nebo při nočním hraní her. Klávesy mají zdvih 1,7 mm pro přesné a ostré reakce. Ovládání notebooku Lenovo Legion Y520 je navíc tak pohodlné, že vás toto zařízení dostane zcela mimo realitu. Budete se tak moci plně soustředit jen na své spoluhráče.

 

Pohltit se ale můžete nechat také Full HD IPS displejem s jasnými barvami a zvukem prvotřídní kvality. Díky reproduktorům Harman se systémem Dolby Audio Premium budete mít pocit, že se všechna akce odehrává jen pár centimetrů od vás.

 

Notebook Lenovo Legion Y520 má velkou výhodu ve své snadné přenosnosti. S tělem tenkým pouhých 2,58 cm a hmotností jen 2,4 kg se pohodlně vejde do tašky nebo batohu. Disponuje pláštěm odolným proti zašpinění, takže se nemusíte bát, že by na cestách utrpěl nějakou újmu, a můžete si užívat mobilní herní výkon, ať už jste kdekoliv.

Vedle vysokého výkonu, rychlosti grafiky a pohodlí při používání je však pro herní nadšence důležité i chlazení počítače.

 

Lenovo Legion Y520 je vybaven strategicky umístěnými ventilátory a větracími otvory. Systém ventilátorů v blízkosti grafické karty a procesoru udržuje teplý vzduch v pohybu, zatímco zadní tepelné větrací otvory se ho zbavují. Kromě toho můžete pomocí funkce Extreme Cooling zajistit dodatečné chlazení. I v té nejtěžší bitvě vám Lenovo Legion Y520 umožní zachovat chladnou hlavu.

 

Herní notebook Lenovo Legion Y520 je u nás dostupný za cenu od 23 999 Kč s DPH. 

 

Soutěž:

 

Chcete vyhrát luxusní brašnu na notebook Lenovo ThinkPad Executive Tote?

Lenovo Legion Y520 lifestyle

 

Pak stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku:

 

Jakou hmotnost má Notebook Lenovo Legion Y520?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 16. 4. 2017 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Lenovo".

 

Vyhrává 250. správná odpověď.