pátek 14. duben 2017 0:00

Od toaletních potřeb k vysavačům a kulmám

Značka elektrospotřebičů ROWENTA oslaví už za dva roky své 110. výročí. Za tuto dobu prošla mnoha změnami, navázala spolupráci s řadou prestižních designerů a díky svým technologiím si získala příznivce po celém světě.

Společnost Wentraub & Co GmbH uvedla na trh novou značku ROWENTA v roce 1909. Svou první elektrickou žehličku představila o 10 let později. Tento okamžik se stal skutečným průlomem v nabídce domácích spotřebičů. V současnosti značka ROWENTA nabízí skutečně rozsáhlý sortiment – od výrobků péče o tělo a vlasy až po pomocníky v domácnosti.

 

V kategorii péče o domov zákazníci najdou především širokou škálu tyčových, ručních, sáčkových i bezsáčkových vysavačů a jejich příslušenství. Produkty péče o tělo zahrnují bohatou nabídku výrobků určených k epilaci, vysoušení, žehlení, kulmování a kartáčování vlasů či zastřihování vousů, vlasů a chloupků.

 

„Již více než století zásobuje německá značka ROWENTA domácnosti napříč kontinenty inovativními a spolehlivými pomocníky. Uživatel je u nás vždy na prvním místě, dokážeme vyhovět i těm nejnáročnějším. Již v dubnu letošního roku uvedeme na trh kompletní řadu ROWENTA Premium Care pro spotřebitelky s vysokými nároky na vlasovou péči. Ucelená kolekce šesti produktů se postará o perfektní účes jako ze salonu, samozřejmě s maximální péčí o zdraví všech typů vlasů. Exkluzivní povrch kulmy a žehličky s kašmírovým keratinem a arganovým olejem, intenzivní ionizace fénů či rotační kulmy jsou základem krásy vlasů plných lesku a vitality,“ upřesňuje Pavlína Vacková, produktová manažerka značky ROWENTA Personal Care.

 

ROWENTA STEAM CURLER (CF3810F0) je novinkou exkluzivní řady Premium Care. Parní kulma na vlasy je zárukou profesionálního výsledku při tvorbě zajímavého účesu. Vlasy při úpravě neplihnou, nelámou se ani nekrepatí – zůstávají naprosto zdravé! Správný postup hlídá časovač, který lze manuálně nastavit a přizpůsobit typu i délce vlasů. Unikátní technologie HYDRABOOST zachovává vlasy přirozeně hydratované a lokny tedy zůstávají pružné i po kulmování. Ve špičce kulmy je nádobka s vodou, která se při ohřevu přeměňuje na jemnou páru a 48 mikrootvory je vypouštěna do natočených vlasů. V momentě, kdy je pramen správně natočen a kulmování dokončeno, zazní zvukové znamení. Příjemné je, že nádobka na vodu je dostatečně velká a není třeba ji během úpravy účesu znovu naplňovat. A ještě jeden benefit navíc: O vlasy při jejich úpravě parní kulmou Rowenta Steam Curler pečuje i speciální povrch nástavců s kašmírovým keratinem a arganovým olejem. Doporučená cena je 1499 Kč (54, 90 €).

 

BRUSH ACTIV VOLUME&SHINE PREMIUM CARE (CF9540F0) je přelomový vysoušeč 2 v 1. Vlasy nejen vysuší, ale také dokonale upraví. Exkluzivní přírodní štětiny netahají, vlasy provzdušní, dokonale uhladí, zároveň dodají objem a lesk. Rotační vysoušecí kartáč je vybaven funkcí automatického otáčení, díky které vytvoříte dokonalý účes jako od profesionálního kadeřníka. Pramen vlasů se automaticky natočí kolem kartáče a vlasy se tak nezamotají.

 

Samozřejmostí je u produktu řady Premium Care povrch s kašmírovým keratinem a arganovým olejem, který společně s funkcí dvojitého ionizátoru posiluje kvalitu a třpyt vlasů. Výkonný generátor iontů u BRUSH ACTIVE tvoří až 40x více iontů pro maximální objem a lesk než u běžného kartáče. Rukojeť kartáče je ergonomicky zúžená pro lepší úchop i malou dlaní.

 

Lze si vybrat ze dvou druhů kartáčů (průměr 5 a 3 cm) pro ideální účinnost u všech délek vlasů. Balení obsahuje ochranné kryty pro oba výměnné kartáče. Pro rychlé a profesionální vysoušení se kartáč otáčí při příkonu 1000 W na obě strany a dva nastavitelné stupně teploty, výhodou je možnost nastavení chladného vzduchu, který výsledný účes zafixuje. Doporučená cena je 2199 korun (79, 90 €).

 

ROWENTA VYSOUŠEČ VLASŮ SILENCE PREMIUM CARE (CV7920F0) je určen pro každou ženu, která pro vytvoření dokonalého účesu volí fén a oceňuje rychlé a zdravé vysoušení. Vysoušeče vlasů řady Premium Care jsou výkonnější, a dokonce 5x tišší než ostatní AC vysoušeče, a to díky patentovanému systému odhlučnění SILENCE PREMIUM CARE.

 

S profesionálním AC motorem a vysokým příkonem 2300 W je vysoušení extra rychlé, a navíc má až 3x delší životnost. Pozor! Barvené, jemné a poškozené vlasy jsou více chráněny díky funkci HYDRA PROTECT, která umí automaticky nastavit optimální kombinaci teploty a proudu vzduchu. Péči o vlasy také zajišťuje povrch s kašmírovým keratinem a arganovým olejem – společně s funkcí ionizace je zajištěna dokonalá hydratace. Vybavení vysoušeče je ultra úzký koncentrátor (8 mm) a difuzér pro přirozené vlny a objem. Účes si můžete dokonale zafixovat skutečně studeným vzduchem. Nastavení teploty a rychlosti je možné díky třem stupňům nastavení teploty a dvěma stupňům nastavení rychlosti – pokud opravdu spěcháte, stačí použít funkci BOOST s výstupem vzduchu 120 km/hod. Běžná cena je 2499 korun (89, 90 €).

 

ROWENTA ŽEHLIČKA NA VLASY PREMIUM CARE LISS & CURL (SF7660) je zárukou dokonalého výsledku vašeho účesu, nabízí to nejlepší řešení s respektem ke zdraví a kráse vlasů. Žehlička LISS & CURL profesionálně vlasy narovná či natočí. S patentovanou technologií STRAIGHT OPTIMIZER žehlička vlasy neláme, dokonale je vyžehlí jedním tahem při šetrné teplotě 170 °C. Kvalitní tenké pláty (2,8 cm) jsou naplněné kašmírovým keratinem a arganovým olejem a spolu s ionizací napomáhají zefektivnit žehlení, zároveň přidávají vlasům na lesku. Aktivní generátor iontů ničí statickou elektřinu – vlasy jsou hladké, lesklé a lépe se upravují. Díky unikátnímu PRO CURLING systému žehlička zvládne různé druhy trendy vln, podtočení účesu, nebo dokonalý styling ofiny. 2 v 1 LISS & CURL se nahřeje do 30 vteřin, má ručně nastavitelnou teplotu (130– 200 °C) na LCD displeji a bezpečnostní automaticky uzamykatelný systém s otočnou šňůrou (1,8 m). Běžná cena je 2799 korun (99,90 €).

 

PREMIUM CARE BRUSH&STRAIGHT (SF7510F0) má integrovaný kartáč z přírodních štětin, který jemně vypíná vlasy, perfektně je vyrovnává jedním tahem a zároveň zvětšuje jejich objem. I do vlasového stylingu se tak funkčně zapojil 3D efekt! Revoluční technologie BRUSH&STRAIGHT navíc umožňuje dokonalé vyžehlení vlasů při mnohem nižší teplotě, než potřebují běžné žehličky – při 170 °C namísto 230 °C.

 

Povrch jedinečných žehlicích desek je napuštěn kašmírovým proteinem a arganovým olejem, čímž se nejen výrazně zvyšuje lesk a ochrana vlasu, ale také efektivita žehlení. Jedná se o profesionální, vysoce výkonné, pohyblivé žehlicí desky s trvanlivými kuličkovými ložisky, které snižují lámavost vlasů. Premium Care Brush&Straight má funkci ionizace vlasů – výkonný generátor iontů hydratuje vlas, uzavírá jeho povrch a tím dodává lesk, eliminuje statickou elektřinu a umožňuje tak jednoduchou úpravu účesu. Žehlička je vybavena barevným podsvíceným LCD displejem. Perfektně se ohřeje již po 15 s. Je možné ji nastavit po 10 stupních v rozmezí 130–200 °C. Je vybavená otočnou šňůrou pro pohodlnou manipulaci a funkcí automatického vypnutí po 1 hodině nečinnosti. Doporučená cena je 1 999 korun.

 

IPL INSTANT SOFT COMPACT (EP9603) patří do nové generace bezbolestné IPL epilace Rowenta s intenzivně zacíleným paprskem, který umožňuje dvakrát rychlejší epilaci s viditelnými účinky již po prvním použití. Patentovaný systém PRO PRECISION zajišťuje, aby žádné místo nebylo ošetřeno dvakrát a pokožka netrpěla. Rotační váleček zajistí rovnoměrné ošetření bez vynechaných míst. Přístroj byl dermatologicky testován a schválen pro běžné použití. Lze nastavit 2 režimy pro přesnou a účinnou epilaci, souvislé nebo bodové blikání. Podle fototypu pokožky lze nastavit intenzitu celkem do 5 pozic. Při opotřebení je možné zakoupit náhradní hlavici, nicméně se 300 000 záblesky vám vystačí až na 20 let.

 

ROWENTA SKIN RESPECT PREMIUM CARE (EP8060) kombinuje účinné odstraňování chloupků s inovativní a k pokožce šetrnou technologií, která zajišťuje spokojenost jak během epilace, tak po ní. Epilátor je použitelný i pod vodou a je vybaven exkluzivní citlivou epilační hlavou, která epilaci zjemní a zpříjemní. Hlava je vybavena novým skluzným materiálem, který nedře pokožku. Váleček pro uvolnění pokožky spolu s masážním systémem zajišťují během epilace uklidňující pocit. Vysoce hygienické a dermatologicky testované pinzety jsou vyrobeny z nerezové oceli, která nezachycuje nečistoty a předchází šíření bakterií a jiných nežádoucích látek. 24 precizních pinzet odstraní již půlmilimetrové chloupky.

 

S funkcí optimální rychlosti rotace Dermo Protect, která má optimalizovat poměr mezi epilačním výkonem a počtem epilačních záběrů, je dosahováno dokonalých výsledků bez podráždění pokožky. Praktické a omyvatelné příslušenství obsahuje nástavec pro podpaží a třísla, peelingovou a holicí hlavu a zastřihovací nástavec. Doporučená cena je 2 499 korun.