středa 1. červenec 2020 0:00

Lenovo představuje výkonné novinky do extrémních podmínek

Společnost Lenovo představuje zcela novou generaci notebooků ThinkPad určených pro extrémní pracovní podmínky a náročné uživatele, kteří si potrpí na výkon, mobilitu a styl zároveň. Mezi nová zařízení patří odolný ThinkPad X1 Carbon 8. generace a ThinkPad L13. Praktický a lehce přenosný ThinkBook Plus a ThinkBook 13 pak ocení studenti i ti, kteří potřebují pracovat mimo kancelář. Lavinu úkolů, meetingů a všech pracovních zadání uživatelé hravě zkrotí s asistentem ThinkSmart View.

Jeden z nejodolnějších pracovních notebooků značky ThinkPad přichází ve vylepšeném provedení. S procesorem 10. generace Intel Core a neuvěřitelnou výdrží baterie je perfektním zařízením pro náročnou práci v terénu a za extrémního počasí. ThinkPad X1 Carbon 8. generace prošel armádním testováním a je připravený na písečné bouře, polití i arktickou zimu.

 

Uživatelům nabízí volitelný dotykový FHD displej s bezpečnostní funkcí PrivacyGuard, která skryje obrazovku před nechtěnými pohledy.

 

Pro ještě větší bezpečí notebook šifruje data díky platformě dTPM (trusted Platform Module). Uživatelé se připojí přes LTE nebo Wifi 6 téměř kdekoliv na světě a v případě nízké baterie nabijí notebook z 0 na 80 % za necelou hodinu.

 

Notebooků, které zvládnou práci v dopravním prostředku, v kanceláři, i během cesty zpět domů moc není. Proto Lenovo představuje ThinkPad L13 – lehké zařízení vhodné na cesty, dostupné v různých barvách, s funkcí na ochranu soukromí a technologií rychlého nabíjení.

 

Notebook je poháněn 10. generací procesoru Intel® Core™, disponuje diskem SSD, pamětí DDR4 a rychlou WiFi 6. Díky 13,3palcům a 1,38 kg je navíc skladný a lehce přenosný, což ocení především dámy, které nechtějí na meetingy nosit batoh či tašku navíc.

 

Pokud hledáte něco extra, co udělá vaše všední dny chytřejší a zajímavější, pak je perfektní volbou ThinkBook Plus. Toto zařízení disponuje dvěma displeji, tudíž umožňuje čtení a zapisování poznámek, i když je zrovna zavřené.

 

Klasický 13,3palcový displej nabízí jasné a přesné barevné podání. Notebook je navíc vybaven rychlými a pohodlnými funkcemi jako je tlačítko pro spuštění s integrovanou čtečkou otisků prstů či klávesové zkratky. U video konferencí zapomeňte na neustálé opakování dotazů a omluvy kvůli špatnému zvuku – díky reproduktorům Harman Kardon® a mikrofony s certifikátem Skype máte prvotřídní zvuk zajištěn.

 

Pro studenty, kteří se nechtějí stydět na každé přednášce a v kavárnách během týmových sezení je tu ThinkBook 13. Celokovové provedení, tenké rámečky a skvělá odezva procesoru Intel® je zárukou spokojenosti. Během dlouhých a náročných dní ocení uživatelé baterii s výdrží až 11 hodin a zážitek u večerního filmu či seriálu zajistí 13,3palcový FHD displej s Dolby VisionTM a reproduktory Harman s Dolby AudioTM.

 

S lavinou pracovních úkolů, meetingů a spoustou administrativy pomůže chytré zařízení ThinkSmart View, které je pro takové momenty jako stvořené. Dotykové zařízení můžete využít jako druhý monitor při video konferencích, zatímco potřebujete pracovat na notebooku. Zvládne i jakýkoliv další multitasking. Zařízení chrání čtyřmístný PIN a pokud je spárované přes Bluetooth®, zamkne zároveň i notebook.

· ThinkPad X1 Carbon 8. generace už je na českém trhu dostupný za cenu od 53 990 Kč s DPH.

· ThinkPad L13 už je na českém trhu dostupný za cenu od 23 590 Kč s DPH.

· ThinkBook Plus už je na českém trhu dostupný za cenu od 35 590 Kč s DPH.

· ThinkBook 13 už je na českém trhu dostupný za cenu od 23 390 Kč s DPH.

· ThinkSmart View už je na českém trhu dostupný za cenu od 9 990 Kč s DPH.