středa 26. červenec 2023 0:00

Bazén s proskleným dnem, pod kterým můžete přivítat hosty? Ve Vile ÉPOQUE na pražské Bertramce nic nesplnitelného

Střešní bazén s proskleným dnem od renomované rakouské firmy BERNDORF Bäderbau je již na svém místě. Skleněné dno s úctyhodnými rozměry 5,96 x 2,51 m a hmotností 3,1 tuny přivezl speciálně upravený kamion na pražskou Bertramku 7. června a ještě stejný den bylo pomocí speciální techniky usazeno na střechu penthousu.

Jeden z highlightů butikového projektu Vily ÉPOQUE, který v žádném jiném developerském projektu v Česku nenajdete, tak mohou klienti už vidět na vlastní oči. Díky umístění bazénu na střešní terase je z něj navíc báječný výhled na Prahu. Vzrostlá zeleň navržená slavným Ateliérem Flera zase zajistí příjemné soukromí. Takový je luxusní penthouse s názvem GRAND v projektu, který u nás nemá konkurenci. Tam, kde ostatní končí, Vila ÉPOQUE teprve začíná. Její dokončení je plánováno na podzim tohoto roku.

 

Interiéry, kterým vládne italský Poliform

Penthouse, stejně jako další čtyři byty, které se v projektu Vila ÉPOQUE nacházejí, dostanou dokonalý interiér, který navrhli designéři italského brandu Poliform. Všechny byty budou vybaveny kuchyňskými linkami a úložnými systémy od této legendární italské značky, která je v současné době leadrem ve svém oboru.

 

Každý z pěti bytů rozprostírající se po celém patře bude mít vlastní styl. DECO – BELLE – FLEUR – HAUTE – GRAND je pět jmen, které tyto originální byty nesou. Všechny sdílí opulentní design, luxusní feeling a technologickou inovaci. U všech je kladen maximální fokus na soukromí i bezpečí rezidentů, kteří v nich najdou svůj domov.

 

Působivé propojení technologických inovací a přírody

Celý dům bude zasazen do pohádkové vzrostlé zahrady s pergolou a stylovým sezením. Komfort slibují i technologie nejvyšší kvality – vytápění a chlazení tepelnými čerpadly s 11 geotermálními vrty, rekuperace, chlazené stropy, zabezpečovací systém, nebo inteligentní domácnost. Kvalita jak samotné stavby, tak vybavení bytů a společných prostor daleko převyšuje standard, který nabízí ostatní developeři. „Myšlenka postavit v Praze takovou nemovitost nás od začátku doslova nadchla. Klasických novostaveb nalezneme stovky, ale tento dům je výjimečný, a to jak svou architekturou, tak technologiemi, které se doslova vymykají tomu, co je na našem trhu k dostání,“ popisuje unikátnost projektu Josef Paroulek, marketingový ředitel společnosti LEXXUS NORTON, která má exkluzivně Vilu ÉPOQUE v nabídce.

Ti, kteří dávají pojmu luxusní bydlení nový význam

 

Ideovým tvůrcem celého konceptu Vily ÉPOQUE je butiková developerská společnost All New Development manželů Petry a Jiřího Šaldových. Ve spolupráci s pražským architektonickým studiem under-construction architects vytvořili ve Vile ÉPOQUE 5 originálních bytů, do kterých vybrali ty nejlepší možné materiály, interiérové značky i moderní technologie. Velkoformátová okna jsou od prestižní rakouské značky JOSKO. Výrobcem vstupních dveří Vily ÉPOQUE je česká firma Termetal, která je autorizovaným zpracovatelem švýcarského ocelového systému Jansen a jeho prémiovým partnerem.

 

Dveře od této firmy najdete v butiku Louis Vuitton v Pařížské i na budově Louis Vuitton Fondation v Paříži. Interiérové dveře dodává italská značka Rimadesio, kuchyně a šatny další italský brand Poliform. Propojení takto zvučných interiérových značek je něco, co v jiných českých developerských projektech nenajdete. Vila ÉPOQUE propojuje prostě jen to nejlepší, co je na trhu v současné době k dostání. To se potvrzuje také při výběru zahradního architekta, kterým je oceňovaný Ferdinand Leffler. Ten je podepsaný pod oslnivou podobou společné zahrady i soukromých teras.

Exkluzivním prodejcem Vily ÉPOQUE je renomovaná pražská realitní kancelář LEXXUS NORTON.

 

LEXXUS NORTON

Jsme realitní kancelář zaměřující se na Prahu a blízké okolí. Už tři desetiletí sledujeme nejen trh s nemovitostmi, ale i trendy v bydlení, a tak jsme připraveni najít to pravé místo, které bude přesně odpovídat vašemu stylu a vkusu. Umíme pomoci také s prodejem nemovitosti a usnadnit celý jeho zdlouhavý proces. Specializujeme se zejména na rezidenční bydlení a novou výstavbu. Díky mnoha spokojeným klientům, ale také výborným vztahům s největšími pražskými developery, bankami a dalšími institucemi jsme si dokázali vybudovat dominantní postavení na českém trhu. Od roku 2018 jsme navíc ještě silnější. Tehdy se naším partnerem a poradcem stala mezinárodní společnost Savills, která patří k předním světovým realitním kancelářím s historií sahající až do roku 1855.