pondělí 14. srpen 2023 0:00

Odvážné focení sexy křivek

Módní návrhářka Martina Pipková Loudová nedávno představila svou nejnovější kolekci na módní přehlídce nazvané "Be yourself right now." Kolekce jejich módních kousků byla zachycena na fashion focení, které se odehrálo v pražském atelieru. Zachycení osobitého a ženského stylu, bylo svěřeno fotografu Vratku Barčíkovi, který spolu s krásnými modelkami Veronikou Chmelířovou a Angelikou Kostyshyn přinesli této kolekci nový život.

Veronika Chmelířová, vicemiss České republiky 2007, která se před focením neodolala trošce alkoholu, aby se uvolnila před focením odvážných modelů, byla okouzlující. Díky tomu si mohla obléknou šaty s kohoutími péry, které si stáhla do pasu, aby odhalila své dokonalé tělo. „S odhalujícími modely nemám problém, když něco vykoukne, co nemá, fotograf si s tím vždy skvěle poradí,“ dodala Veronika. Před focením si dopřála dokonce i řízky, ale na jejím sexy těle to absolutně nezanechalo žádnou stopu.

 

Vratko Barčík, který má za sebou spolupráci s různými osobnostmi módního světa, včetně modela Shauna Rosse, zaujal Martinu s jeho kreativitou a schopností nečekaně zachytit moment. S Martinou si padli do oka hned po prvním setkání Potkali jsme se přímo na focení pro její kolekci přes jinou známou, a padli jsme si do noty,“ dodal Vratko. Na fotografiích miluje často nečekaný výsledek, který vznikne při focení. „Svým způsobem experiment. Je za tím spousta týmové práce, kterou mám moc rád. A samozřejmě svoboda projevu a lehkost bytízasnil se Vratko. Při focení s modelkami dbal hlavně na detail a společně s Martinou vše sladili tak, aby vyzdvihli krásné a žensky elegantní modely a dali průchod fantazii. Mnohdy to vyžadovalo více času, ale o to krásnější byl výsledek.

 

Krásná Angelika Kostyshyn, vicemiss Czech Republik 2020, si focení užila a modely na jejím těle daly průchod jejímu sex-appealu a provokativnímu výrazu. V minulosti s Martinou již měla spolupráci a ráda ji podpořila i tentokrát. „Pro Martinu už jsem jednou fotila a spolupráce byla velmi příjemná. Všechno, co dělá, dělá poctivě a láskou, takže ji opět moc ráda podpořím a měla jsem z toho velkou radost, “ zmínila Angelika.

 

Modelky oblékly rafinované černé modely, které zahájily úvodní část focení, ale později předvedly i veselejší barvy. Martina Pipková Loudová inspiraci nachází všude okolo sebe a její nekonečná láska k barvám a barevným kombinacím je patrná v každém detailu jejích kolekcí. „Miluji barvy, miluji barevné kombinace. V mých kolekcích se často objevuje velká paleta barev, ale samozřejmě černá je černá.“, dodala Martina. Její prioritou je, aby se každá zákaznice cítila krásně a sebevědomě. Její tvorba přitahuje ženy různých věkových kategorií, které ocení možnost fashion poradenství a individuálního navrhnutí modelu přímo pro ně. Mezi Martininy stálé zákazníky patří také zpěvák Vašek Noid Bárta, a také se mezi nimi objevil Petr Janda, kterému ušila sako na míru k výročí 60 let kapely.

 

Svou vášeň a lásku k módní tvorbě Martina momentálně sdílí s módním designérem Lukášem Macháčkem, což jí umožňuje prohloubit a rozvíjet své myšlenky a nápady v oblasti módního designu.

 

FB: Martina Pipková Loudová

IG: martina_pipkova_loudova

WEB: http://www.martinapipkovaloudova.cz/

Foto: archiv Martiny Pipkové Loudové