čtvrtek 4. únor 2016 0:00

Klinika Altos – místo pro vaše zdraví a krásu

V pondělí, 1. února 2016, byla oficiálně otevřena klinika Altos na Karlově náměstí. Svým klientům nabízí služby prostřednictvím nejlepších laserů na trhu od italského výrobce DEKA.

Klinika poskytuje komplexní estetickou péči se specializací na dermatologické problémy, korektivní dermatologii, neinvazivní liposukci, tvarování těla, omlazení pleti, aplikaci výplní a botulotoxinu.

 

Vizitkou kliniky Altos jsou přístroje italské společnosti DEKA, jednoho z nejlepších světových zpracovatelů vysoce technologického medicínského laserového zařízení.

 

Klinika Altos je jediným pracovištěm v ČR vybaveným posledním modelem speciálního špičkového cévního laseru Deka Synchro.

Mezinárodní tým lékařů tvoří nejlepší odborníci a profesionálové svého řemesla:

 

* MUDr. Jana Eftimovská – specialistka na estetickou dermatologii a anti-aging

* MUDr. Květa Gazdíková – specialistka na korektivní a estetickou dermatologii a dermatovenerologii

* MUDr. Vlastimil Víšek – plastický chirurg

* MUDr. Andrej Monakov – nutriční poradce

 

„Nabídka služeb naši kliniky je opravdu pestrá, od léčby akné a pigmentace, přes korekci vrásek a epilaci, až po služby plastického chirurga a výživového poradce. Pomůžeme být půvabnější každému, bez rozdílu věku a pohlaví," komentuje otevření Zulya Yudintseva, majitelka kliniky Altos.

 

Více o službách: http://altos-klinika.cz/co-vas-trapi/

 

Špičkové lasery SPOLEČNOSTI DEKA - www.dekalaser.com

 

SYNCHRO REPLAY:Y

je nejrychlejší a nejvýkonnější laser na trhu.

Jedná se o nedocenitelný a extrémně flexibilní pracovní přístroj. Lékař tak může splnit veškeré pacientovy dermatologické a kosmetické potřeby včetně vaskulární léčby, depilace, neablativního omlazování kůže a pigmentových lézí s konstantně výbornými výsledky. Synchro znamená maximální pohodlí pro pacienta, maximální bezpečí pro lékaře i pacienta.

 

Společnost DEKA vyvinula inovativní laserový systém SmartXide2 DOT/RF

 

s unikátní technologií - působení laseru CO2 s radiofrekvencí. SmartXide2 DOT/RF odstraňuje všechny nedostatky kůže a změny spojené se stárnutím, jako jsou vrásky a ochablost, působením jedinečným způsobem na tkáň s účinnou stimulací tvorby kolagenu.

 

Multifunkční platforma TriActive+ umožňuje efektivně zkorigovat obrysy a objem těla pacienta bez použití invazivních metod. Tato technologie je nejnovějším vědeckým projektem společnosti DEKA v boji proti ochablosti kůže, lokalizovanému ukládání tuku a v boji proti celulitidě. Nyní je řešení estetických problémů možné bez traumatizujících operací prostřednictvím technologií vysokofrekvenčního a nízkofrekvenčního ultrazvuku a radiofrekvence.

 

LightSheer DUET

 

LightSheer DUET je americký inovační diodový laser s unikátní technologií vakuové akcelerace. Díky vakuovému nástavci s velkou plochou se několikanásobně zvyšuje rychlost procedury, která je bezbolestná. Použitá metoda dovoluje ošetřovat jakýkoli fototyp pokožky a různé barvy chloupků. Toto je umožněno díky nové, šetrné vakuové metodě.

 

Vakuum nejen vytahuje vlasové kořínky ven, ale snižuje hustotu melaninu v pokožce. Celková energie světla nasměrovaná pouze na chloupe, tím vzrůstá bezpečnost a efektivita procedury. S pomocí tohoto nového systému je epilace nejen vysoce efektivní, ale také bezbolestná a maximálně komfortní.

 

Kromě destrukce „aktivních" kořínků je jednou z vlastností metody epilace laserem LightSheer DUET také slábnutí tzv. spících kořínků. Dvě až tři procedury nejen redukují množství chloupků, ale změní jejich strukturu tak, že jsou tenčí a světlejší.